Casa de la Muerte + Happy Accidents
zaterdag 4 november
Aanvang: 21:00 Entree: €6,-

CASA DE LA MUERTE struint de Nederlandse podia af om daar nat van het zweet hun motto "VIVE LA VIDA, PARA MORIR SIEMPRE HAY TIEMPO!" met het publiek te delen.

Begin 2013 werd Casa de la Muerte door MusicFrom al bestempeld tot één van de beloftes van het jaar. Met een cocktail van Rockabilly, Mexican en Balkan speelden ze van klein café tot op het Thunderboltpodium van PAASPOP en van het PAARD VAN TROJE tot aan de MELKWEG met Babylon Circus (FR). Na hun shows voor de POPRONDE is er dan nu eindelijk het langverwachte debuut album: HILLBILLY TANZBAR. Tien nummers waarbij in elk nummer wel iemand dood gaat, dood wenst te gaan of op z’n minst iemand naar een ander universum wil helpen.

Zwarte humor, gebracht in een explosie van plezier, energie en wild geloof dat je het leven moet vieren; je kunt immers nog lang genoeg dood zijn!

 

Happy Accidents – – Raw-Rhythm & Boogie- Blues .

 

Met een grommende gitaar, frivool scheurende mondharmonica , doorleefde stem en stuwende drums, verrassen de HAPPY ACCIDENTS met hun Raw-Rhythm & Boogie- Blues. Swingende songs die zowel stevig, rauw als breekbaar zijn en diverse wendingen hebben ondanks het beperkte instrumentarium . Gebaseerd op Rhythm & Blues (met pittige Boogie botsingen) zijn vuige Rock& Roll en Garage Rock, per ongeluk merkbaar, grote invloeden voor Eus v.d. Nieuwendijk, ( gitaar/zang), Jef Oudejans (mondharp) en Mike de Ruiter.(drums) Dit zijn 3 muzikanten die, met "ouwe rotten" ervaring, er van genieten om een plezierig randje te brengen aan live muziek d.m.v. spontane,. Happy Accidents

Ga naar het Facebook event!
do
22 mrt
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
23 mrt
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
24 mrt
Aanvang: 19:00 Entree: Vvk: €12,50. Deur: €15,-
wo
28 mrt
Aanvang: 15:30 Entree: Gratis
vr
30 mrt
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
31 mrt
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
vr
6 apr
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
vr
13 apr
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
14 apr
Aanvang: 21:00 Entree: n.t.b.
vr
20 apr
Aanvang: 21:00 Entree: €6,-

Inschrijven nieuwsbrief