Ed's 50 met Durango, Rosie en Deflour
zaterdag 2 december
Aanvang: 21:00 Entree: €5,- (gratis voor genodigden)

DURANGO wordt begin jaren 90 opgericht door Bertje (Bas/Lead Vocals), Adje (Gitaar/Vocals) en Stevy (Drums) en speelt Ramones-core, korte snelle songs geheel in de stijl van hun helden, The Ramones.

De band verovert stad en land met strakke en energieke optredens en bouwt al snel een gedegen live-reputatie op. Samen met Flesh Merchants, ook uit Den Haag, wordt er uitgebreid getourd en het absolute hoogtepunt is het optreden als support act voor de legendarische UK Subs.

Na wat interne perikelen wordt besloten er een punt achter te zetten in 1994.

In 2015 kwam Durango in een nieuwe bezetting weer terug met originele bassist Bertje, gitarist Richie en drummer Eddie in de gelederen.

Durango speelde o.a. op Kaderock, Zeeheldenfestival en als support act van CJ Ramone en Marky Ramone.

ROSIE is opgericht eind jaren zeventig, door Arjen Thielsch. De vijf staan garant voor pure rock die bij het publiek een behoorlijke naam heeft gemaakt. Rosie is onder anderen te zien geweest op: Westerpop, Lentepop en Vlietpop.

Rosie is in het verleden nog al eens met AC/DC vergeleken. Hoewel Rosie geen coverband is, is AC/DC wel een grote inspiratiebron voor geluid en nummers. Dus als je van AC/DC houdt kom eens kijken!!! 

Op het podium geeft Rosie zich altijd voor de volle honderd procent!!! Met een spetterende show, een set vol energie en een oeroude rock sound waar je niet omheen kunt!!!

DEFLOUR is een 5 koppige rockband die op geheel eigen wijze verscheidene covers speelt; een band met pit en durf: DeFlour!


Mis dit niet

Genodigden hoeven geen entree te betalen en krijgen een bandje. Andere bezoekers zijn ook welkom maar dienen entree te betalen.
€5,-

Ga naar het Facebook event!
vr
19 jan
Aanvang: 21:00 Entree: donatie voor Alzheimer NL
zo
21 jan
Aanvang: 16:30 Entree: €10,- vvk €12,50 deur
wo
24 jan
Aanvang: 21:00 Entree: €3,-
do
25 jan
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
26 jan
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
za
27 jan
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
zo
28 jan
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
ma
29 jan
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
wo
31 jan
vr
2 feb
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Inschrijven nieuwsbrief