Moonstruck + Vexation + Diasy-D
vrijdag 5 januari
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Moonstruck (foto)

“Strakke melodieuze powermetal, catchy melodielijnen die na 1 keer als een oorwurm in je hoofd kruipen en je er ook headbangend nooit meer uit krijgt!" 
Wat in 2015 “just for fun” begon, leidde een jaar later tot het opnemen van een viertal nummers. Het resultaat beviel zo goed dat er besloten werd een EP van te maken, wat resulteerde in de release van Impact. Deze werd 26 november 2016 gepresenteerd. Nationale en internationale radiostations raakten geïnteresseerd en besteden nog steeds aandacht! 
Op 20 februari 2016 debuteerde MOONSTRUCK op het podium tijdens 'Het Geheim van Babylon' te Woerden. MOONSTRUCK speelt als een geoliede machine, heeft een eigen geluid met sporen van Iron Maiden enQueensryche. 
Vele optredens verder en ervaringen rijker werkt MOONSTRUCK alweer aan nieuw materiaal voor wie weet wat komen gaat! 

Daisy-D 

Daisy-D is begin 2014 opgericht door het illustere Woerdense metal duo, Chris van Klooster en Robert Rigter die daarvoor samen al in menig metal band als The Plague en Ancient Curse aktief waren. Ze wilden echter eens wat anders en besloten de rockers Dries van Oosten, Maurice Morien en Dick van der Haven uit te nodigen die voorheen in de rockcoverband gRuis zaten waarmee ze in 2001 al op het Babypop festival stonden. Het doel was om zo snel mogelijk eigen werk te schrijven waarin alle bandleden zichzelf herkennen en met dat werk het podium op te gaan. De band laat zich daarbij inspireren door bands als o.a. Green Day, Weezer, Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Muse en The Cure. 
Live: Met drie gitaren in de gelederen staat er een stevig stampende sound met een behoorlijk rauw randje op het podium. Toch wordt de melodie daarbij niet vergeten en vullen de gitaarpartijen elkaar aan. Door gebruik te maken van instrumenten en versterkers die volledig met de hand gemaakt zijn door zanger/frontman Dries en bassist Robert ontstaat een geheel eigen geluid en uitstraling waarbij er rekening gehouden wordt dat het elkaar aanvult en niet in de weg zit. Het resultaat is een PowerPop-PunkRock band met een knipoog naar Metal, dit door de virtuose solo's van lead gitarist Chris. 
Like I Care: Eind 2015 begonnen de opnames van de eerste demo EP welke in begin 2016 uitgebracht werd door de band. Deze debuut EP met de titel “Like I Care” bevat een vijftal nummers en is in eigen beheer opgenomen en geproduceerd in de studio van (en in samenwerking met) Peter van Hoorn. 
Momenteel werkt de band aan nieuw materiaal en speelt diverse shows door het hele land. 

Vexation

VEXATION is een 5-mans metal/rock formatie uit de omgeving Amsterdam. De band is in de jaren ´80 opgericht, en maakt eigen up-tempo/ melodieuze metalnummers met een “muur van geluid”. Maar uiteraard speelt VEXATION ook wisselend een aantal covers van o.a. Judas Priest, Metallica, Motorhead en meerdere bekende metalbands. Begin jaren ´90 heeft de band een break gehad, en diverse bandleden hebben toen in verschillende bandjes en projecten gespeeld. In 2007 is de band weer in zijn oorspronkelijke bezetting bij elkaar gekomen voor een reunie-gig. Dit beviel zo goed dat de leden besloten de samenwerking voort te zetten. Oude nummers werden aangevuld door nieuw materiaal, en sindsdien is er al regelmatig opgetreden. Nadat in 2013 bassist Alex van Dongen besloot de band te verlaten heeft Vexation gewerkt met Jeffrey Rijnsburger (Orange Outlaw en exMartyr) en Maarten Grimm (Scarlet Stories en Triangulum) en heeft nu Boudewijn Geels als bassist. VEXATION heeft in september 2017 een CD uitgebracht genaamd Dark Fear.

Ga naar het Facebook event!
do
25 okt
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
26 okt
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
27 okt
zo
28 okt
Aanvang: 16:30 Entree: vvk €6,- deur €6,50
vr
9 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
10 nov
Aanvang: 20:00 Entree: vvk €20,-
zo
11 nov
Aanvang: 12:00 Entree: Gratis
vr
16 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
zo
18 nov
Aanvang: 16:00 Entree: €10,-
vr
23 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Inschrijven nieuwsbrief