Rame Rame presents; Bersama
zaterdag 23 september
Aanvang: 18:00 Entree: €5,- vvk €7,50 deur

Rame Rame presenteert met trots

BERSAMA
Het repertoire van Bersama bestaat voornamelijk uit latin. Uitgangspunt zijn traditionele Molukse liederen, maar ook Spaanse en Engelstalige nummers zijn door Nino Latuny gearrangeerd naar latin en door de hele band verwerkt naar een geheel eigen ‘Latin Maluku sound´. Met bijzondere muziekinstrumenten zoals de berimbau en de kalimba is het een ervaring om naar deze band te luisteren. Natuurlijk speelt de band ook eigen nummers. Bersama speelt op Pasar Malams, festivals en de grotere feesten en partijen in binnen- en buitenland.

Nino ‘Kapitan’ Latuny, leadgitaar:
Nino oprichter en bandleider van Bersama - was in de jaren ’70 gitarist bij de bekende Latinband ‘Massada’ met o.a. Chris Latul, Zeth Mustamu en Nippy Noya, samen hebben zij aan het begin gestaan van deze succesvolle band. Verder speelde hij bij enkele commerciële bands en bij ‘Massiada’ een spin off van Massada, waar hij speelde met o.a. Chris Latul, Ralph Satumalaij en Zeth Mustamu. Later nam hij deel aan het project Blue Pearl van Zeth Mustamu. Nino heeft een zilveren harp ontvangen.

Bertus Lekatompessy, gitaar
Bertus heeft in verschillende (Molukse) bands gespeeld zoals de bekende Gennepse formatie A5. Bertus is een talentvolle gitarist, die inmiddels ook solo’s voor zijn rekening neemt. 

Johan Suripatty, keyboards:
Johan heeft zijn sporen ruimschoots in de muziek verdiend. Hij speelt al 20 jaar in de bekende Molukse band ´Gazooth´ en sinds kort ook in de band ´Funky Groove´. Met zijn latin rifjes past Johan uitstekend in deze band. 

Boetje Senkerij, bas:
Boetje heeft jarenlang in diverse bands gespeeld waaronder Frozen Frogs later beter bekend als The Frog met o.a. Rick Devito en Age Kat. Na deze periode speelde hij in diverse bands zoals Badju Tjele Maluku, De Polderband en de country-rockformatie Inflexible. 

En natuurlijk worden de leegtes opgevuld door de MASTER OF FUNK & SOUL: DJ Ron Funkytown

Ga naar het Facebook event!
za
23 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
zo
24 jun
Aanvang: 22:00 Entree: Gratis
do
28 jun
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
29 jun
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
za
30 jun
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis
zo
1 jul
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
vr
6 jul
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
7 jul
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
13 jul
Aanvang: 20:30 Entree: €6,-
za
14 jul
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Inschrijven nieuwsbrief