Remedy + Lino Vishnudatt Band
vrijdag 21 april
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Remedy speelt bluesrock - een lekkere stevige blues met een vet randje rock.

Ze spelen muziek van o.a. Joe BonIeder, Elk bandlid is opgegroeid met muziek. Muziek is hun voedsel zeg maar. Na een lange zoektocht, veel ervaring rijker en met een duidelijk muzikaal doel voor ogen, vonden zij elkaar en zo vormden zij de formatie Remedy! Remedy speelt bij jou op zolder, achterin de tuin of gewoon in je woonkamer, maar meestal op feesten en festivals of in het café bij jou in de buurt. Joe Bonamassa, Ana Popovic, Beth Hart, Eric Clapton, Etta James en Susan Tedeschi zijn o.a. grote artiesten die hen inspireren.

 

LINO VISHNUDATT BAND is een band uit Rotterdam, geformeerd rondom Marcellino Vishnudatt, plaatselijk beter bekend als “LINO”. Hij schrijft, arrangeert en produceert zijn eigen muziek en samen met zijn muzikanten speelt hij dit werk op binnen- en buitenlandse podia sinds de vroege 90’s. Geschoold als pianist, houdt Lino evenveel van de gitaar en gebruikt hij dit Multi-talent als basis voor het gepassioneerd zingen van zijn songs. De ritmesectie bestaat uit Carlos Breton Aguilar en Ruben van Boven, vrienden zijn sinds het Conservatorium. 
Beïnvloed door een breed scala muziekstijlen is de stijl van de LINO VISHNUDATT BAND niet zomaar in een hokje te plaatsen, omdat het zowel Rock-, als Pop-, als Bluesinvloeden kent. De ontwikkeling van zijn werk kan het best worden gevat door het beluisteren en analyseren van zijn opnames vanaf de vroege 90’s tot nu. 
De eerste CD “LET ME BE YOUR FRIEND” uitgebracht in september 2000, weerspiegelt zijn gevoel voor de dan actuele Amerikaanse Pop Rock en past goed naast de meer gelaagde producties van die tijd. Stevige Rock nummers met sublieme perfectie, Popmuziek gedragen door een pakkende melodie, afgewisseld met een gevoelige liefdesballade op akoestische gitaar. 
Bij het aanbreken van de 21e eeuw kijkt LINO voor zijn volgende album terug op zijn grote gitaarhelden uit de 60’s en 70’s, zoals Willie Dixon, BB KING and Jimi Hendrix. Hij gaat op zoek naar de geliefde bron van zijn muzikale energie: de Blues Rock. Met het power trio LINO VISHNUDATT BAND maakt hij de laatste jaren een tour langs Nederlandse kroegen, clubs en festivals en speelt zijn eigen songs, afgewisseld met covers van zijn helden. Tegen het einde van 2012 wordt de live show opgenomen bij DG Sound in Zevenhuizen en in 2013 als CD uitgebracht onder de naam "LINO AND FRIENDS - LIVE". 
Er is hard gewerkt aan een gloednieuw studioalbum. Het zal je niet verbazen dat LINO met deze CD weer een nieuwe weg inslaat binnen het muzikale landschap, maar altijd herkenbaar zal blijven. Kortom een nieuwe naam, een nieuwe cd, een nieuwe manager; De LINO VISHNUDATT BAND is er weer klaar voor!

Ga naar het Facebook event!
do
24 mei
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
26 mei
Aanvang: 20:00 Entree: €4,- of meer
wo
30 mei
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
2 jun
Aanvang: 11:30 Entree: €2,50
vr
8 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
zo
17 jun
Aanvang: 16:00 Entree: Gratis
za
23 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
zo
24 jun
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
ma
16 jul
Aanvang: 20:00 Entree: vvk €12,50 deur €15,-

Inschrijven nieuwsbrief