Rock 'n Rumble Festival
zaterdag 9 december
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

First Edition of this brand new rock festival in The Hague!

New festival - new bands - new artists
 

Grey Nomad:

Grey Nomad neemt je mee op reis in de dagelijkse zoektocht van het leven. De sferische en dynamische nummers zijn emotievol en een tikkeltje melancholisch, maar toegankelijk voor iedereen. Geinspireerd door de New Wave invloeden uit de begin jaren 80, the National en Pink Floyd geven de band hun sound.

www.greynomad.nl

https://www.facebook.com/greynomadband/

Voatdiac:

Voatdiac is en vijf-delig Rock-kostuum uit Den Haag, gaat de puntjes op de i zetten en de R terugzetten in Rock Muziek, waar anderen de laatste decennia hopeloos faalden.  Eigen songs, die vooralsnog de zoete edoch brute sfeer van ijkgenoten als Led Zeppelin, Alice In Chains, Kiss en Velvet Revolver naar je uitademen, zorgen er voor dat Hurricane’s Alice tot en met Irma kleine briesjes op een warme zomerdag leken. Voatdiac draait er niet omheen. We gaan er voor! Voor jou. En je zus(sen). En je buurvrouw(en). ….. en je krijgt géén doekje tegen het bloeden. "De passie voor muziek is onze drijfveer. Onze lust voor het leven dwingt ons te Rocken. Onze voorliefde voor Rock maakt ons compleet. Wij zijn Voatdiac. Tegenstand bieden is zinloos.

http://www.facebook.com/Voatdiac

Try Dying :

De rockhelden uit Den Haag zijn een formatie uit de band Buzz Rockington. Met de nieuwe drummer Frans Bentz geeft het hun meer mogelijkheden in wat ze muzikaal willen bereiken. Gespeeld worden er nog een aantal Buzz Rockington Songs & de gasten zijn heerlijk gefocust op nieuw stuff! Keiharde rock muziek - Try Dying laat zich inspireren van Ska tot Japanse Metal waarbij hun hart voor de rockmuziek slaat en dat is ook wat ze willen spelen. In hun verleden rockten ze al het metalpodium op Schollenpop in 2016 met de 20e S’pop Editie en waren ze de support act van Warrior Soul (USA).

Entrance: € 5.- 

Presented by www.mijuzieq.com - your artist manager - your concert organizer

Ga naar het Facebook event!
wo
20 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
do
21 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
22 dec
Aanvang: 20:00 Entree: donatie
za
23 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
do
28 dec
Aanvang: 21:00 Entree: gratis
vr
29 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
wo
3 jan
Aanvang: 21:00 Entree: n.t.b.
vr
5 jan
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
6 jan
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
wo
10 jan
Aanvang: 21:00 Entree: €3,-

Inschrijven nieuwsbrief