The Stiff + De Crisis + Hierr Pak Aan!
zaterdag 31 maart
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

The STIFF

The Stiff is een Punk/New Wave tributeband en reproduceert overtuigend de sound, energie en attitude uit de hoogtijdagen van de punk en het begin van de New Wave: de jaren 1976-1982. The Stiff speelt de classics van legendarische bands van het eerste uur zoals Ramones, Sex Pistols, The Stranglers, Blondie, The Clash, The Buzzcocks, The Damned en The Jam. Voor een complete playlist kijk op de website: www.thestiff.nl

DE CRISIS

Raggende retropunk met een vete knipoog;-)
Met roots in de do-it-yourself periode speelt De Crisis muziek uit de beginjaren van de punk. Eigenzinnige uitvoeringen van muziek van de Stooges, Sex Pistols, Damned, Stranglers, Dead Kennedys, Ivy Green, Panic en nog veel meer…. Muziek uit vervlogen tijden die het bloed sneller laat stromen. Fees voor [punk]rockliefebbers!! Hefig, dorstg makend, rauw en recht uit het hart!
De bandleden zijn door de wol geverfd, en hebben gespeeld in bands met illustere namen als: Prick’s pride, Ant-Statsch, MBD, TBR, No Sex, Nab Dyspepsia, Dodo’s Revenge, Acts for Soap en De Gelderlanderband.

HIERRR-PAKAAN!!!

HIERRR PAK AAN!!! is een nieuwe old school Nederpunk uit Amsterdam en omgeving die niet om de hete brei heen draait. Nee, met liederen als "Vrije Markt Terrorist", "Overheidsgrappen" en "Corruptie Intocht" weten zij de vinger op de zere plek te leggen van het falende vaderlandse bestuurlijke systeem. Een systeem dat voornamelijk oog heeft voor kapitaal en harteloos omgaat met minder bedeelden. Deze realiteit weet HIERRR PAK AAN!!! te verpakken in energieke pakkende punkrock juweeltjes die live feestelijk met enthousiasme worden afgevuurd; rauw, direct en confronterend. Sinds kort is er dan hét debuut opgenomen met oer-punk producer Menno Bakker in de ARC studio's te Amsterdam. Het album is overigens gratis te downloaden op hierrrpakaan.bandcamp.com. Van het openingsnummer "Fik Erin" is een heftige video opgenomen!

Ga naar het Facebook event!
do
25 okt
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
26 okt
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
27 okt
zo
28 okt
Aanvang: 16:30 Entree: vvk €6,- deur €6,50
vr
9 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
10 nov
Aanvang: 20:00 Entree: vvk €20,-
zo
11 nov
Aanvang: 12:00 Entree: Gratis
vr
16 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
zo
18 nov
Aanvang: 16:00 Entree: €10,-
vr
23 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Inschrijven nieuwsbrief