Ye Olde Country n' Folk Festival
zondag 17 december
Aanvang: 14:00 Entree: €5,-

Ye Olde Country n' Folk Festival is een nieuw festival in Musicon speciaal gericht op liefhebbers van country en folk muziek. Vier bands zullen op deze eerste editie optreden en de entree is slechts €5,-. De eerste band begint te spelen om 15:00 uur. Verder is er een kortingsactie op speciaalbieren die verkrijgbaar zijn á 3 bieren voor €10,-. Om uw niet met een lege maag te laten staan zorgen wij ook nog voor soep en broodjes.

Tuesday Moon

Tuesday Moon is een Nijmeegse roots-, folk- en americanaband en bestaat uit Odin Dekkers (zang, snaren, mondharmonica) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar, percussie). Ze treden met aanstekelijk plezier op in cafés, eethuizen, kleine zalen, straatfeesten en bij mensen thuis. Hun repertoire is veelzijdig. Naast covers van mooie liedjes die weinig mensen kennen (van onder meer Headwater, Allison Moorer, Richard Thompson en Kasey Chambers) spelen ze steeds meer eigen werk.
https://www.youtube.com/watch?v=sERueAZmnhw

The Rodeo Roses

Dit akoestische duo brengt eigenzinnige covers in de unieke combinatie van zang, viool en gitaar. Jay Mac en Yanou hebben elkaar gevonden op het snijvlak van romantiek, vrolijke pop, rock en countrymuziek. In hun repertoire vind je naast countryklassiekers ook nummers van o.a. Neil Diamond, The Eagles, Simon & Garfunkel, Elvis Presley, Bob Dylan, Pink Floyd, Bruce Springsteen en The Beatles. Eénmaal op het podium voelen The Rodeo Roses hun publiek vlot aan en switchen ze moeiteloos van de ene sfeer in de andere. Wilt u gewoon rustig genieten of is het tijd voor een total loss-feestje? The Rodeo Roses hebben voor ieder wat wils!
https://www.youtube.com/watch?v=fCs5LCtklII


Your Royal Highness

De heren van Your Royal Highness brengen luchtige liedjes geheel in de stijl van the Beatles en the Kinks. Gewapend met hun gitaren zingen ze over de kleine vermakelijkheden in het leven. Oma die een gebakken taart in de raamopening koelt terwijl de vogeltjes buiten fluiten. Zo creëren zij een nostalgische sfeer zoals die ook was in grootmoeders tijd. 
https://www.youtube.com/watch?v=_V0PkVXn1Bk


Mustang Medicine

Mustang Medicine brengt je in een stevige roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. Liesbeth Hans schrijft de songs en brengt ze op het podium tot leven met gitarist Anne Kruiter en drummer Olaf Bakkes.
https://www.youtube.com/watch?v=51FQ4wR0RzM

Ga naar het Facebook event!
vr
16 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
17 nov
Aanvang: 21:00 Entree: n.t.b.
zo
18 nov
Aanvang: 16:00 Entree: €10,-
do
22 nov
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
23 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
24 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €6,-
zo
25 nov
Aanvang: 13:00 Entree: Gratis
vr
30 nov
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
1 dec
Aanvang: 21:00 Entree: n.t.b.
vr
7 dec

Inschrijven nieuwsbrief