Laden Evenementen
za
18 sep

Dark Memories = vervangend evenement: Gothic Café

Dark Memories = vervangend evenement: Gothic Café

18-09-2021 @ 20:00 19-09-2021 @ 00:00

Helaas mag er toch niet gedanst worden op deze avond. Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt zijn of haar geld terug. We draaien wel gothic muziek deze avond, dus als mensen elkaar willen ontmoeten met op de achtergrond een lekker gothic muziekje dan kan dat.

De laatste Dark Memories was op 7 maart 2020 !! en dus is het hoog tijd dat we er weer eens eentje doen. Het werkt als volgt. We werken met 2 zalen. In de ene zaal staan de vaste DJ’s van Dark Memories en in zaal 2 staan de DJ’s van Isolation Industrial. Het aanbod is daardoor gevarieerder dan ooit. Voorals nog doen we 80 kaarten in de voorverkoop en al naar gelang de dan bestaande regelgeving kunnen dat er meer worden. Een Corona check aan de deur is met 40 mensen per zaal niet verplicht. Het zou kunnen dat dit gewijzigd wordt. Het is ook nog niet duidelijk tot hoe laat we open mogen. Nu is dat middernacht. We beginnen daarom wat vroeger dan normaal. (20:00 uur).

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar