Laden Evenementen
za
30 apr

FARBEN LEHRE + ZENEK KUPATASA

FARBEN LEHRE + ZENEK KUPATASA

30-04-2022 @ 19:00 23:30

Er kan bij Musicon niet contant betaald worden / Musicon does not accept cash payments / Musicon nie przyjmuje płatności gotówkowych


Farben Lehre


De gedurfde en energieke Farben Lehre-formatie viert haar 35e jubileum! De band geeft al jaren veel concerten, zowel in Polen als in het buitenland en hebben onder meer gespeeld met bands als The Exploited, Die Toten Hosen, New Model Army, Toy Dolls, U.K.Subs, G.B.H., Vibrators, Outcasts, Ine Kafe en Dritte Wahl. In de afgelopen 15 jaar heeft FL meer dan 1.500 concerten gespeeld in Polen en in het buitenland, waardoor het een van de meest voorkomende Poolse (en niet alleen) bands is. Sinds 2004 is FARBEN LEHRE de initiatiefnemer en een van de belangrijkste artiesten van de Punky Reggae live-tour, die elk jaar enkele tientallen clubs in de meeste grote Poolse steden aandoet.

Levendige concerten die altijd “to the max” worden gespeeld, zijn ongetwijfeld het kenmerk van de band uit Płock. De muziek van FARBEN LEHRE is een stevige mix van snelle, dynamische stukken en rustigere atmosferische nummers, met een sterke, actuele boodschap. Ze is energiek, melodieus, speels en vrij van complexen. Scherpe, maar toegankelijke klanken en een handvol oprechte woorden zijn een poging tot spirituele communicatie met een ander mens.


ZENEK KUPATASA


ZENEK KUPATASA is de muzikale ramp van de Poolse onafhankelijke scene. Sinds 1997 is hij actief bezig met het creëren, schrijven van liedjes en het uitbrengen van albums tegen alle verwachtingen in. Op 15-jarige leeftijd richtte hij de Kabanos-band op, die hij 21 jaar leidde. Momenteel brengt hij zijn nummers uit onder zijn eigen vlag. Verlost van de keten van conventies, wetten en regels van de muziekmarkt, nam hij in drie jaar tijd zeven albums op. Bij concerten weet je nooit wat er gaat gebeuren. Zijn concerten zijn altijd openbaar, waarbij de grens tussen band en publiek vervaagt.