Laden Evenementen
wo
23 feb

HappyFace x SPEBI SMACKDOWN - Speciaalbierproeverij

HappyFace x SPEBI SMACKDOWN – Speciaalbierproeverij

23-02-2022 @ 20:00 23:30

SPEBI SMACKDOWN

Tijdens de maandelijkse SPEBI SMACKDOWN stappen drie aspirant-bieren in de ring voor een epische knokpartij om te bepalen wie van hen het in zich heeft om deel uit te maken van het Musicon-bierprogramma.

Op de SPEBI SMACKDOWN krijg je drie speciaalbieren voor slechts €10! Aan het einde van de avond stem je op je favoriete biertje. Deze wordt daarna deel van onze vaste line-up.

In deze ronde van de SPEBI SMACKDOWN biedt Heemskerkse brouwerij HappyFace hun signature Weizen, Imperial Stout en Tripel voor een extra speciale editie.

Als eregast hebben we dan ook bier expert en HappyFace brouwer Rob Zwaan uitgenodigd. De Fantastische Rob zal elke ronde van de Spebi Smackdown voorzien van zijn experte blik.

Een avond gevuld met levenslange rivaliteiten, liefdesverdriet en verraad. Verwacht knock-outs, strakke lederen kostuums, en bovenal, lekker bier.

  • HappyFace Weizen – Prost
  • HappyFace Black Death – Imperial Stout
  • HappyFace Tripel – XXX

Schrijf je nu in en aanschouw de SPEBI SMACKDOWN!

Een coronatoegangsbewijs is verplicht.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
HappyFace x SPEBI SMACKDOWN
Ingang bierproef avond + 3 Happyface biertjes
10.00
30 beschikbaar