Laden Evenementen
vr
06 okt

HAAGSE POPWEEK | MIDNIGHT MARC & THE INVADERS + BB & THE BINKIE BOYS

HAAGSE POPWEEK | MIDNIGHT MARC & THE INVADERS + BB & THE BINKIE BOYS

oktober 6 20:30 23:00

HAAGSE POPWEEK

Van 06 t/m 14 oktober 2023 staat Den Haag volledig in het teken van (pop)muziek waarin de Haagse muziek en muzikanten centraal staan.

Optredens, workshops, demo-panels, talentenavonden, speeddates met muziek professionals uit heel het land, de uitreiking van de Haagse Popprijzen en meer! Voor iedereen die iets met muziek te maken heeft, is dit dé gelegenheid om te leren, te netwerken en uiteraard te genieten van alles wat Den Haag te bieden heeft op muzikaal vlak.

Ook in Musicon hebben we een speciaal programma samengesteld met optredens en workshops.

MIDNIGHT MARC & THE INVADERS

Het Haags power trio “Sings the Blues and plays Rock ‘n Roll”. Met oprechte teksten, vuige doch melodieuze gitaar-riffs, ronkende bass partijen en stuwende drums is dit drietal een smeltkroes tussen de UK en USA. Na optredens bij o.a. Sniester, Loungefest en Popradar is de honger naar nog meer live spelen alleen maar groter geworden en zijn de jongens ready to hit the road!

BB & THE BINKIE BOYS

Muziek die ervoor zorgt dat je versleten Allstars uit zichzelf dansen, in de mosh pit voelen ze zich op hun best, en jij ook. Een magische mix van garagerock en stonerrock met gevoel voor ritme.

BB & the Binkie Boys worden verenigd door hun gedeelde liefde voor bier, muziek en Ivo. Vroeger bekend als Shit Machine, hebben ze nog steeds dezelfde energie, maar rocken ze nu harder dan ooit tevoren.

“BB & the Binkie Boys is de beste band ooit” – Yvo.

*Deurprijs wijkt af van reguliere ticketprijs. Kaartjes aan de deur zijn verkrijgbaar voor €10,-.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar