Laden Evenementen
za
04 nov

REBAELLIUN + EXITIUM +MISANTHROPIA

REBAELLIUN + EXITIUM +MISANTHROPIA

november 4 19:30 23:00

REBAELLIUN

Rebaelliun werd opgericht in 1998 in Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazilië, door voormalige leden van de band Blessed (1992-1996), die uiteindelijk uit elkaar ging vanwege een gebrek aan perspectief, onder andere redenen. De band werd opgericht met de bedoeling om intensief te werken in de wereldwijde undergroundscene en bestond uit Marcello Marzari (zang/bassist), Fabiano Penna (gitarist), Ronaldo Lima (gitarist) en Sandro Moreira (drummer). Na slechts zes maanden brachten ze hun eerste onafhankelijke werk uit, de promotape “98”. Vervolgens maakten ze hun eerste Europese tournee, zonder vooraf geplande concerten, vanwege de moeilijkheden bij het leggen van internationale contacten. Door mond-tot-mondreclame slaagden ze er echter in om show na show te boeken, met in totaal 20 concerten gedurende de drie maanden dat ze daar verbleven. Na deze tour keerde Rebaelliun terug naar Brazilië met twee doelen bereikt: de tournee en een contract getekend met het Nederlandse platenlabel Hammerheart Records. Dit contract resulteerde in vier releases voor de band: de twee EP’s “At War” en “Bringer Of War,” en de albums “Burn The Promised Land” en “Annihilation”.

E X I T I U M

In het huidige heden, waar de oppervlaktewereld steeds meer overbevolkt is, bereiden de mensen van de afgrond zich voor om hun oogst binnen te halen…. EXITIUM, eeuwenlang opgesloten in de diepten van de aarde, komt nu tevoorschijn uit zijn ondoorgrondelijke ingewanden… séances, satanische rituelen, “magie”… kunnen dromen, gedachten van mensen, wereldregeringen, geschiedenis… het leven en de dood manipuleren.

Ze zijn overal. En dit is hun boodschap.

MISANTHROPIA

Sinds het begin der tijden, toen de mensheid deze aarde bevolkte en later ook de luchten, waren er groepen die zich boven anderen plaatsten, en het belangrijkste: de wet op dat moment. Met geweld, geld, meer geld en meer geweld, twistten ze heen en weer met elkaar en hun tegenstanders, probeerden ze een positie in onze samenleving te veroveren. Sommige gebeurtenissen waren zo groots, maar ook zo grimmig, dat men alleen kan toevoegen dat niemand te vertrouwen is. Familie zegt niets. Het delen van hetzelfde bloed betekent niets. Het leven betekent niets. Hier begon de fascinatie, als een concept. Voor hen is dit ware grimmigheid. De lelijkste kant van ons allemaal. We profiteren, maar we kijken weg. Het is onder onze voeten en onder onze neuzen.

MISANTHROPIA begon met leden van verschillende bands uit Gelderse en Brabantse grond (Nederland), maar na verschillende wisselingen in de bezetting werd in 2014 een stabiele bezetting gevonden. Het was toen dat MISANTHROPIA hard werkte om OMERTÀ te realiseren, het eerste album met dit concept. Het behandelde verhalen over de Amerikaanse onderwereld van de roerige jaren twintig tot het einde van de Eerste Wereldoorlog en daarna. Met hun nieuwste toevoeging CONVOY OF SICKNESS lijken ze voort te bouwen op hun voorganger, maar de gebeurtenissen en verhalen zijn afkomstig uit Nederlandse en Belgische gronden en dateren van de late jaren zeventig tot vandaag. Ze werkten nauw samen met MIKE WEAD (King Diamond, Mercyful Fate, enz.) en SIMON JOHANSSON (Wolf, Soilwork). Vanuit SolnaSound Recording zijn zij verantwoordelijk voor het geluid, de mix en de mastering. Na elke release werkten ze hard om uitgebreid live te spelen, zowel in eigen land als in het buitenland.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deurprijs wijkt af van reguliere ticketprijs. Kaarten aan de deur zijn verkrijgbaar voor €16,-