Laden Evenementen
wo
11 mei

The Queers (USA) + WAARDELOOS

The Queers (USA) + WAARDELOOS

11-05-2022 @ 21:00 23:00

THE QUEERS

De Amerikaanse punkrockband The Queers is opgericht in 1982 en heeft sinds die tijd een ware cultstatus opgebouwd. Bijna 40 jaar en vele bezettingswisselingen later weet de band met een grote bek, humoristische teksten en een stevige dosis punklawaai nog altijd menig concertzaal op z’n kop te zetten. Ze zijn er dan ook nog lang niet klaar mee, want in 2022 is Den Haag aan de beurt.

Het Amerikaanse gezelschap rond frontman Joe Queer staat bekend om teksten die klinken alsof ze door een puberende tienerjongen zijn geschreven. Ook voor degenen die de band niet kennen is dit vrij snel af te leiden uit de songtitels die niet veel aan de verbeelding over laten. Met een 90s punksound die nooit verveelt en titels als ‘Shit for Brains’, ‘See You Later Fuckface’ en ‘Young Dumb and ‘Into Iron Maiden’ weet je dat je bij The Queers aan het juiste adres bent voor een avondje recalcitrant herrie schoppen. De band bracht vorig jaar nog een nieuw album uit, dus verwacht bij deze show in Musicon zowel old school punkjuweeltjes en nieuwe nummers die zo politiek incorrect zijn als vanouds.

Bekijk Evenement

Het voorprogramma wordt verzorgd door de punkband WAARDELOOS.

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang support: 21:00 uur

Aanvang The Queers: 22:00

Einde: 23:00 uur

Entree: €12,50 vvk €15,- deur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar