Laden Evenementen
za
13 jan

YOUR STAGE URBAN | EINDPRESENTATIE

YOUR STAGE URBAN | EINDPRESENTATIE

13-01-2024 18:00 23:00

Op 13 januari zijn we verheugd om de showcase van YourStage Urban bij Musicon te presenteren! Na weken van hard werken, met workshops, songwriting-sessies en tijd in de studio, is deze avond het moment voor onze getalenteerde deelnemers om te schitteren. Ze zullen hun creatieve uitingen delen en een geweldige show neerzetten.

YourStage Urban is een geweldige plek voor jonge muzikale talenten om hun passie voor rap, zang en performance verder te ontwikkelen. Tijdens ons programma staan ervaren coaches klaar om hun expertise en ervaring te delen. We bieden een mix van workshops, optredens en masterclasses, gegeven door bekende artiesten, en zelfs de kans om in de studio te werken aan je muziek. De masterclasses bieden unieke inzichten, waar gerenommeerde rappers, urban artiesten en andere muziekprofessionals je meenemen in de wereld van de professionele muziek.

En er is meer! Naast de geweldige optredens van onze YourStage Urban deelnemers, hebben we ook een open mic-sessie. Dus als jij je skills op het gebied van urban muziek wilt laten zien, ben je van harte welkom om het podium te betreden.

Toegang is geheel gratis!