Laden Evenementen
vr
26 jul

Adversary + Becoming a.d. + Menacer

Adversary + Becoming a.d. + Menacer

juli 26 20:00 23:00

ADVERSARY

ADVERSARY werd gevormd in 2019, toen leden van HAWSER, SUPERIOR en REDEMPTION DENIED de krachten bundelden met één doel voor ogen: een vorm van sonische agressie creëren die al hun eerdere inspanningen zou overtreffen. Verwacht death metal doordrenkte technische riffs onder teksten die de fatale gebreken van de menselijke natuur blootleggen, gebracht met de brute energie van hardcore-punk.

BECOMING A.D.

Becoming A.D. is een in België gevestigde crossoverband die verschillende stijlen combineert tot hun eigen unieke mix van metalcore met harde breaks en smakelijke thrashmetalriffs. Na een paar veranderingen in de bezetting is Becoming A.D. uiteindelijk uitgegroeid tot een robuuste, standvastige formatie, die hun ongecompliceerde, recht-voor-je-raap merk van crossover aan de wereld blijft leveren.

Sinds de release van “SHEDDING SKIN” in januari 2024 via Death Farm Records (digipacks) en Kickout the Jams (tapes), heeft de band heel wat Europese data gepland om hun nieuwe EP te presenteren in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en natuurlijk hun thuisland, België.

MENACER

Een blackened hardcore/deathcore vijfkoppige band. Pure gewelddadige muziek met een griezelige sfeer. Hun liveshow zit vol energie en toewijding.

MNCR betrad de scene in 2018 en heeft het podium gedeeld met namen als Napalm Death, Pro-Pain en Distant.

TIJDEN

Deur open: 19:30 uur
Aanvang show: 20:00 uur
Verwacht einde: 23:00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €10,-
Deur: €12,50