Schoolvoorstellingen voor basis- en voortgezet onderwijs

Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen van uw school? De schoolvoorstellingen van Musicon Den Haag inspireren uw leerlingen om zelf aan de slag te gaan met dans en muziek. Met trots presenteren wij in samenwerking met Cultuurschakel de geschiedenis van twee invloedrijke subculturen binnen de muziekwereld: hip hop en rock ‘n roll. Bekende artiesten uit beide genres staan dagelijks bij ons op het podium en willen maar al te graag hun passie voor muziek delen met toekomstig talent!

Hip Hop Hooray!

De voorstelling Hip Hop Hooray wordt gespeeld door Guus van der Steen, winnaar van de Van Dale-prijs, en Jermaine Berkhoudt van Hip Hop Huis. Zij vertellen door middel van raps en grappige verhalen op interactieve wijze de geschiedenis van hiphop tot nu. Deze vrolijke en leerzame combinatie maakt Hip Hop Hooray tot een voorstelling als geen ander!

Haagse Hits

De schoolvoorstelling Haagse Hits vertelt de geschiedenis van hoe de Indische bevolking rock ‘n roll introduceerde in Den Haag na de Tweede Wereldoorlog en hoe het genre zich heeft ontwikkeld tot de hedendaagse popmuziek. De voorstelling is één groot concert om bij te dansen, zingen en lachen. Tussen de nummers door vertelt de band achtergrondverhalen over de nummers die ze spelen. Haagse Hits vormt een actieve en informatieve middag voor kids van alle leeftijden.

Beide voorstellingen worden verkocht via Cultuurschakel, maar zijn ook direct bij Musicon te bestellen. Neem hiervoor contact op via thais@musicon.nl of bel +31 (0)70 3686 800.