Speciaalbiercafé

De Haagse popgeschiedenis zit in de planken van ons podium en de kringen op de bar. Iedereen is welkom, zeven dagen per week. Net zoals onze programmering is de drank- en bierkaart van Musicon een mix van klassiekers en opkomend talent. Wij hebben meer dan 50 bieren en een ruime keuze in gedestilleerde dranken.

Openingstijden café:

LekkerNassûh

Musicon is een LekkerNassûh-afhaalpunt! LekkerNassûh werkt samen met lokale boeren, tuinders en producenten aan een eerlijke en duurzame voedselketen in Den Haag en omgeving. De boeren verbouwen hun groenten vrij van pesticide en kunstmest, en telen in volle grond.

Dankzij deze samenwerking kan je elke woensdag tussen 17u en 19u bij Musicon een LekkerNassûh groentepakket met minimaal zeven verschillende lokale groenten ophalen voor maar € 12,50 per pakket! Stopzetten kan wekelijks – je zit dus nergens aan vast. De afhaalpunten en versmarkten van LekkerNassûh zijn verspreid door heel Den Haag, waardoor je altijd wel een locatie in de buurt hebt zitten.

Wil jij je pakket hier afhalen, of wil je meehelpen met de organisatie van dit afhaalpunt? Stuur dan een mailtje naar lekkernassuh.musicon@gmail.com!

Meer informatie? Ga naar: https://lekkernassuh.org/