Muziekschool Ready To Play

Ben jij op zoek naar de beste muzieklessen in Den Haag? Bij muziekschool Ready To Play in Musicon kan je al 15 jaar terecht voor muziekles en coaching in Escamp. Bekende Haagse muzikanten geven gitaarles, basgitaarles, zangles, drumles, keyboardles en les in songwriting. Je kan kiezen voor privéles, duoles of bandcoaching – beschikbaar voor alle leeftijden. De lessen zijn altijd op maat gemaakt naar jouw niveau en wensen. Onze oefenruimtes zijn recent vernieuwd en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Hierdoor kan je bij Musicon maximaal je lestijd benutten en je muzikale vaardigheden ontwikkelen –  je hebt binnen no-time je doelen bereikt!

Interesse in een vrijblijvende proefles? Schrijf je dan nu in via dit inschrijfformulier!

Nieuwsgierig wie er allemaal lesgeven? Check het leukste team van Nederland hier!

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@r2p.nl!

Talentontwikkeling YourStage Urban

Jezelf ontwikkelen tot hiphopartiest of rapper en binnenkort op een podium staan voor publiek? Naast muziekles voor bijvoorbeeld gitaar, drums en keyboard kan je bij Musicon ook les krijgen van bekende artiesten binnen de hiphop en urban. Tijdens de YourStage Urban studiosessies ga je aan de slag met je eigen teksten, leer je zelf muziek produceren en krijg je feedback van artiesten die zelf ook regelmatig op het podium staan. Hierdoor wordt jij de real deal: je speelt op festivals, neemt je eigen muziek op in de studio en maakt videoclips voor je eigen tracks. Artiesten zoals Frenna, F1rstman, Mula B., SFB, LouiVos en J. Ward Brew gingen je al voor. Is dit het begin van jouw carrière?

Bel of app naar 0638824832 of stuur een mail naar thais@musicon.nl

Shauntell Baumgard Vioolpraktijk

Violiste Shauntell Baumgard start met vioolworkhops voor beginners tot aan gevorderden, voor jong en oud. In de lessen en workshops zal er gewerkt worden aan de technieken, repertoire voor kinderen, en wordt er vooral veel plezier gemaakt. Aanmelden kan per mail, met daarin een vermelding van uw leeftijd en speelervaring:

baumgardviool@outlook.com