Zaalverhuur

Musicon Den Haag is het beroemde poppodium en muziekcentrum dat in de jaren negentig is opgericht door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Zowel onze concertzaal als onze overige ruimtes zijn te huur tegen een laag tarief voor uw bedrijfsfeest, kinderfeest, dansfeest, receptie, vergadering, borrel, babyshower, trouwfeest, verjaardag of workshop. Op het podium van Musicon zijn vele poplegendes hun carrières begonnen, waaronder Di-rect, Anouk en Kane. Bent u op zoek naar een unieke feestzaal in Den Haag? Dan is Musicon de perfecte plek voor u!

Binnen onze verschillende ruimtes kunnen wij zowel grote als kleine groepen accommoderen. Hierdoor is Musicon de geschikte locatie voor al uw evenementen. Indien gewenst heeft u beschikking tot een volledige bar met een uitgebreide voedsel- en drankenkaart of/en een verhoogd podium met microfoon(s). Daarnaast zijn de verschillende zalen naar wens in te richten met lange tafels, statafels, geluidssets, feestverlichting, stoelen, beamers en verplaatsbare TV schermen.

Benieuwd wat Musicon voor u en uw feest of evenement kan betekenen? Neem direct contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij beantwoorden graag al uw vragen.Gratis parkeren

Musicon heeft gratis parkeergelegenheid en zit op een toegankelijke locatie binnen Den Haag. We zijn makkelijk te bereiken met de auto, fiets en met het openbaar vervoer.

Contact

Voor een aanvraag willen we u vragen om gebruik te maken van het onderstaande formulier. Voor andere vragen rondom zakelijke verhuur kunt u contact opnemen met rent@musicon.nl of bellen naar +31(0)703686800.