Laden Evenementen
wo
15 nov

ALABAMA MIKE

ALABAMA MIKE

november 15 21:00 23:00

ALABAMA MIKE

Alabama Mike, “de toekomst van de blues,” is een energieke Chicago-stijl blueszanger die de status quo van het genre verstoort met zijn levendige nieuwe benadering van de muziek, waardoor het verfrissend relevant wordt voor het leven in de 21e eeuw.

“Alabama Mike is een kracht aan de microfoon met die eersteklas, kerkelijke tenor, waarmee hij gezegend is. Hij heeft een geluid dat je doet denken aan een jonge BB King of Buddy Guy, Elmore James en Little Johnny Taylor.”

Alabama Mike heeft het podium gedeeld met zulke bluesgrootheden als The Fabulous Thunderbirds, John Primer, Lurrie Bell, Steve Freund, Bobby Rush, Johnny Rawls, Fillmore Slim, R. J. Mischo, DeWayne Wiggins, Willie (Big Eyes) Smith en vele anderen. Hij heeft ook opgetreden op verschillende nationale festivals en concerten, waaronder het Poconos Blues Festival, Reno Blues Festival, en andere, en bereidt zich voor om internationaal te touren.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

*Deurprijs wijkt af van reguliere tickets. Kaartjes aan de deur zijn verkrijgbaar voor €17,50