Laden Evenementen
wo
29 sep

Ben van den Dungen Trio + Tom Ridderbeekx Trio

Ben van den Dungen Trio + Tom Ridderbeekx Trio

29-09-2021 @ 21:00 23:00

Ben van der Dungen Trio

Onder de noemer ‘The Society’ brengt Ben van den Dungen een  wervelende ode aan zijn helden van de tenorsaxofoon, Ben Webster en Coleman Hawkins. The Society is een fantasierijke band waarin de luisteraar wordt meegenomen naar de filmische jaren dertig en de gloriedagen van de jazz. De tijd waarin jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. The Society is een reactie op de abstractie van de hedendaagse moderne jazz van deze tijd. The Society maakt muziek met een grote dosis nostalgie maar speelt deze muziek nog steeds met de urgentie van vandaag.

Ben van den Dungen – saxofoon
Vincent Koning – gitaar
Steven Willem Zwanink – contrabas.

Tom Ridderbeekx Trio

Als trompettist maakte Tom Ridderbeekx als 18-jarige zijn debuut op het North Sea Jazz Festival en speelt daar sindsdien met regelmaat. Tom deelde het podium met talloze bekende musici en bands. Ridderbeekx is onderdeel van een generatie van jonge en opwindende jazz musici in Nederland en staat bekend om zijn lyrische improvisaties, specifiek geluid en de pakkende composities die je nog lang bijblijven. Het Tom Ridderbeekx Trio gaat op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden die het spelen in kleine bezetting biedt. Een ideale concertervaring die alleen mogelijk is door de intieme sfeer van akoestische jazzmuziek. 

  • Tom Ridderbeekx – trompet
  • Sebastiaan van Bavel piano
  • Cas Jiskoot – contrabas.  

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar