Laden Evenementen
zo
27 nov

Benefietconcert Joy tegen MS

Benefietconcert Joy tegen MS

27-11-2022 20:30 23:30

Benefietconcert

Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Mario Goossens, Robert Jan Stips, en Nicko Christiansen – om maar een paar namen te noemen. Nooit eerder zag een podium zoveel legendes van de Nederlandse pop- en rockscene op één avond bij elkaar. Dit unieke concert wordt georganiseerd voor Joy Renaud, die zich op haar eigen wijze tegen haar MS verzet. De opbrengsten van deze avond gaan naar een potentieel levensveranderende stamcelbehandeling voor Joy die plaats zal vinden in een privékliniek in Mexico. De behandeling en het bijbehorende traject kosten €75.000 en worden niet vergoed door de verzekering. Wij bundelen de krachten om deze behandeling voor Joy een realiteit te maken.

Wil je meer weten over Joy en haar strijd tegen MS, of kan je niet bij het concert aanwezig zijn maar wil je toch een steentje bijdragen? Klik hier.

Tickets

Voor dit evenement zijn twee soorten tickets beschikbaar. Het normale ticket verschaft toegang tot het benefietconcert, waar vier sets gespeeld zullen worden door onder andere The Clarks en Drum Demons. Met het speciale ‘Dining With the Stars’ ticket krijg je naast toegang tot het benefietconcert, ook een diner samen met de artiesten. Er zijn maar een zeer beperkt aantal Dining With the Stars tickets beschikbaar!

Meer informatie over het diner volgt per mail!

Programma

Inloop diner: 18:30 (VIP)

Diner: 19:00 (VIP)

Start concert: 20:30

  • The Clarks met Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, en Robert Jan Stips
  • Bluessessie met Nicko Christiansen, Bas Paardekooper, Jan Rooymans en Cary van Rheenen
  • Drum Demons met Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst, Mario Goossens, Fabio Canini en Harrison Young
  • Final Jam met o.a. Jane Goulding, Sarah Lavinia, Ocki Klootwijk en Mystery Guests

Presentatie: Fred Zuiderwijk