Laden Evenementen
wo
17 apr

Daytime Lingerie + CooCoo

Daytime Lingerie + CooCoo

april 17 20:30 23:00

DAYTIME LINGERIE

Daytime Lingerie is de energieke, oprechte liefdesbaby van Den Haag en New York. Oorspronkelijk ontstaan als goede vrienden die elkaar ontmoetten tijdens hun studie aan het lokale Leiden University College, hebben ze een lange weg afgelegd sinds hun begin met het spelen van covers in het Student Hotel in Delft. Hun eerste single, het anthemachtige “Barcrush”, raakte recht in het hart van hun lokale publiek en oogstte lof van de beroemde Britse acteur Robert Carlyle (Trainspotting, The Monty Python), waardoor ze belandden op het Sniester Festival in Den Haag en later dat jaar in een showcase in Paradiso, Amsterdam.

De elektrische connectie gedeeld door de broers en frontmannen Aidan en Sean wordt versterkt door hun donkere en mysterieuze bassist Jurre, terwijl de metaldrummer Fons van Dijk schijnbaar onbeperkte kracht levert die hun opnames en live shows naar een hoger niveau tilt. Momenteel genieten ze van een opwaartse trend met hun nieuwste release “Dead Giveaway”, en het kwartet werkt hard aan 12 nieuwe nummers die uitstijgen boven alles wat ze in het verleden hebben uitgebracht. Daytime is in de eerste plaats een band gedreven door vreugde en de mogelijkheid om iedereen tijdens hun live shows te verenigen in een gepassioneerde golf van rock-‘n-roll.

Hoogtepunten van hun bijna tweejarige bestaan (in mei) omvatten de grootste DIY-show ooit georganiseerd bij Colorado Charlie. Daytime’s bereidheid om elke ruimte om te toveren tot een locatie en de intensiteit waarmee ze optreden, zorgen ervoor dat zelfs mensen die “niet van rockmuziek houden” snel fans worden van hun live-ervaring.

Coocoo

CooCoo is een Nederlandse alt-rock band met een boodschap! Met teksten over studieschulden, wapengeweld en de uitbuiting van muzikanten. Altijd gekleed in geel en altijd klaar om de spijkers uit de vloer te spelen, neemt deze band je mee in een zweterige, springerige en vooral luide live-ervaring. De band was eerder al te zien op festivals als: Parkpop, The Life I Live,Schollenpop, Kaderock en Eurosonic Noorderslag.

TIJDEN

Deur open: 20:00 uur
Aanvang show: 20:30 uur
Verwacht einde: 23:00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €7,-
Deur:
€8,50