Laden Evenementen
vr
01 jul

Doodswens + Sterf + Zwaan

Doodswens + Sterf + Zwaan

01-07-2022 @ 20:00 23:30

DOODSWENS

Het taboe dat rust op het hebben van een doodwens zit diepgeworteld in onze moderne samenleving. We meiden het donker, het negatieve, de depressie. In plaats daarvan omarmen we onmogelijke en lege ideeën van geluk en perfectie. Een onwerkelijkheid, waar al het duistere verborgen is, maar onderhuids onder een dun laagje vermis kolkt en ettert. Dat duister geeft Doodswens vorm.

Doodswens omarmt de negativiteit en depressie en laat zich inspireren door die misère. De band vertolkt de donkerste emoties in oldschool black metal. Tegen een samenleving die pijn wil verbloemen, tegen het licht, de schaduwzijde van onze menselijke conditie omarmend. Met een geluidsmuur, opgetrokken uit kille en rauwe muziek om in op te gaan, om in te verdrinken. Een eigen expressie, maar trouw aan de diepe Scandinavische wortels van het genre.

STERF

STERF is a 4-piece black metal band from Rotterdam, The Netherlands. Sterf predominantly takes inspiration from the relentless blasting speed of 90’s black metal, but also takes influences from the ruthless power of death metal. Through the combination of these two forces, Sterf creates their own sonic scapes of grimness.

ZWAAN

https://zwaan.bandcamp.com/album/zwaan-ep-2

Three brothers from Ottersum, NL make black metal