Laden Evenementen
vr
01 apr

Endseeker + Messticator + Caedere

Endseeker + Messticator + Caedere

01-04-2022 @ 20:00 23:00

Endseeker (DE)

Op de bühne gestaan van Party.San, Obscene Extreme en Summer Breeze en als er geen gedoe met Covid-19 was geweest, was Wacken daar ook aan toegevoegd. Dat geldt voor de Duitse death metal sensatie Endseeker. Die band bracht aan het begin van 2021 Mount Carcass uit, welke de death metal zelfs in de albumlijsten kreeg. Dat belooft veel goeds. 

Die band komt exclusief voor een show naar Musicon Den Haag. Natuurlijk zal Mount Carcass flink in de picture staan, maar vergeet niet dat The Harvest (2019) en Flesh Hammer Prophecy (2017) ook vurige death metal platen waren. Reken bij dit vijftal op een set op het hoogste niveau van de death metal.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmEeh3nqBVg
https://endseeker.bandcamp.com/ 

Messticator (DE)

Net als Endseeker is Messticator afkomstig uit Hamburg en de andere gelijkenis is dat deze band ook alleen gaat voor het hardste van het hardste. Zij waren onderdeel van Wacken World Wide, wat de online viering van Wacken Open Air was toen dit niet door kon gaan. Daardoor reikt hun naam al veel verder dan Hamburg en omstreken. Dit drietal zal de metalhead flink in beweging gaan krijgen. 

https://www.youtube.com/watch?v=Pp1AlU44a7Q
https://www.facebook.com/messticator

Caedere

De enige band van vaderlandse bodem deze avond is Caedere. De al in 1998 opgerichte death metal band bracht recent Eighty Years War uit. Dat was tevens het afscheid van Michiel Lankhorst. Op die plaat drumde Michiel van der Plicht, wat ook iets over het niveau van deze ervaren rotten zegt. De mensheid is daarom gewaarschuwd, want deze avond zal niet voor de tere zieltjes zijn. 

https://www.youtube.com/watch?v=smuy6KL6qOU
https://www.facebook.com/caederemusic