Laden Evenementen
vr
24 feb

Fearwell + Defazer

Fearwell + Defazer

februari 24 20:00 23:00

Fearwell

Fearwell is een zeskoppig virtuoze melodische en symfonische death metal band uit Leiden. Duik de Well of Fear in en beleef een avond die je nooit zult vergeten, een avond waarbij je “Fearwell” zegt in plaats van “vaarwel”. Een uur durende apocalyps van kometen van vette nummers en asteroïden van riffs, maniakale machinegeweerdrums, vulkaanuitbarstingen van bombastische bas, virtuoze zang en bliksemschichten van epische orkesten en een intimiderende bandmascotte die jou met z’n groene ogen in de gaten houdt. Fearwell is een heleboel dingen. Fearwell is aanstekelijk, Fearwell is virtuoos, Fearwell is show, Fearwell is verbazingwekkend, Fearwell is Fearwell.

Fearwell bestaat uit professionele muzikanten die een podium hebben gedeeld met Ex-Iron Maiden’s Blaze Bayley, Destruction, Kensington, Diesel, The Dead Daisies, Bliksem, Carach Angren en Vicious Rumors en hebben opgetreden in Musikmesse Frankfurt, Melkweg, Silverdome en Evenemententerrein Sallandse Poort, Raalte en nog veel meer noemenswaardige podia en evenementen.

Defazer:

“Thrash metal will never die.”

Dat is het motto waarmee Defazer door het leven gaat! Gevormd in 2015 in Den Haag. De muziek is heeft invloeden van Megadeth, Exodus, Testament, Slayer, Anthrax en Metallica. De muziek kan beschreven worden als technisch, hard en soms kwaadaardig met genoeg kracht om je nek te breken. Ze zullen voor niemand stoppen, want de honger naar meer is sterk in deze band. Het zelfgeproduceerde debut EP uit 2017 ‘Order Out Of Chaos’ is goed ontvangen door critici en thrash metal fans. 2020 kwam het album ‘Burning Horizon’ uit, De band heeft grote shows en een boel ervaring achter de rug. Zo hebben zij geopend voor metal legendes als Night Demon, Flotsam & Jetsam, Raven, Distillator, Gama Bomb en veel meer.

Kaarten: €10,- vvk €12,50 deur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar