Laden Evenementen
vr
03 feb

GRIND OVER DEN HAAG

GRIND OVER DEN HAAG

03-02-2023 19:00 23:00

KLONT!

Deze vier (na)geboortes, gerukt uit de baarmoeder van Grootmoeder Klont, zijn opgegroeid in een gore schuur. Mentaal uitdagend als ze zijn, moeten ze opzoek gaan naar een goede bar/festival om hun korte brutale nummers ten gehore te brengen onder het genot van een groot glas bier. Dan pas kan de buitenwereld rustig gaan slapen…

Muzikaal omschrijvend als een mix van Death&Grind. De teksten gaan over Seriemoordenaars, massa-slachtingen en een pauw!

Line-Up:

The Embalmer – Vocals

Mr. Moonshiner – Bass

Axewielder – Guitars

Peepo the Clown  – Drums

DOCUMENT 6

Document 6 is in 2012 opgericht mede door Rolf als een grindcore band met een behoorlijk knipoog naar de hardcore/punk. In de jaren erna met behoorlijk wat optredens maar ook door bezettingswisseling evolueerde Document 6 richting de deathgrind. Begin 2017 schakelde het enigste originele bandlid (Rolf) terug naar het originele idee van Document 6, namelijk old school compromisloze grind in het gedachtegoed van Napalm Death, Nasum en E.N.T.

Vanaf halverwege 2017 kwam er een stabiele bezetting door Rolf, Frank en Rob met hun roots in de Deatmetal, Blackmetal en Grindcore.

In deze bezetting zijn er 3 albums en een EP uitgebracht.

COLOSTOMY

Colostomy is een oldschool grindcoreband, bestaande uit veteranen Walter de Wit, Bart van Wallenberg en Edwin Den Haag. Colostomy heeft geen vaste songs, maar speelt alleen ter plekke geïmproviseerde nummers.  Om toch een indruk te geven wat voor herrie de heren produceren is in 2019 een demo opgenomen en online uitgebracht op Soundcloud: https://soundcloud.com/user-26071106.  Ook de demo is gedeeltelijk geïmproviseerd; eerst zijn de drumpartijen opgenomen en de gitaren en zang zijn er later bij bedacht. Voorheen was de band bekend onder de naam “de band van Bart, niet goed, maar wel hard”. Dat dekt de lading misschien wel beter. Op de planken kiest de band gepassioneerd de frontale aanval met de Grindcore. Er wordt een half uurtje flink geragt en genoten van het spelen van wat er ter plekke bedacht wordt. Verzoekjes zijn toegestaan, mits het geen bestaande nummers zijn. Neem je grindore opblaas attributen mee en maak er samen met Colostomy een feestje van.

DJ ONKO

THERE IS NO DJ IN DJ-ONKO maar wel 3 van Nederlands grootste idioten met een brandende passie voor holbewoner riffs, kettingzagen en blastbeats.

Het verschrikkelijke kabaal dat uit deze drietal komt word omschreven met termen zoals grindviolence en grindcore, maar doet eerlijk gezegd meer denken aan een oorreiniging met een elektrische tandenborstel.