Laden Evenementen
vr
20 jan

Loud & Heavy: Her Fault (BE) + Hvalross + Morvigor

Loud & Heavy: Her Fault (BE) + Hvalross + Morvigor

20-01-2023 20:00 23:00

Her Fault (BE)

Natuurlijk, het is haar fout, maar fouten leveren ook iets goed op. Dit goeds heet Her Fault en is afkomstig uit het land waar het café meer macht heeft dan de regering. Vanuit die modderige bodem is Her Fault verrezen en deze groep sleurt de metalhead langs sludge, doom en black, terwijl ook nog tal van andere invloeden te horen zijn. Bruut, maar ook anders dan men bruutheid verwacht. Maar ja, het is ook haar fout.

Hvalross

Keihard rockend vanuit Roosendaal nemen deze ervaren metalheads de bezoeker naar een wereld waar Scandinavië en het roemruchte van de Verenigde Staten samenkomen. De vuige gitaren doen soms denken dat Mastodon een broertje heeft dat zich in het westen van Brabant heeft gesetteld. Daarnaast weet de melodieuze kant van de Scandinavische metalgrootheden ook een plek in de sound te vinden. Hvalross zal alles komen verpletteren als een woeste walrus.

Morvigor

Als het dan toch gaat om anders denken, dan mag Morvigor zeker niet ontbreken. Eigenlijk zou deze band al eerder in Musicon optreden, maar dat kon geen doorgang vinden. Doordrenkt met de obscure kant van de heftige muziek, gaat dit gezelschap op een verdomd lekkere wijze de metalhead de stuipen op het lijf jagen. Waarom gebaande paden bewandelen als er ook naast gewandeld kan worden?

Programma

  • 19.30: Deuren
  • 20.00: Hvalross
  • 21.00: Morvigor
  • 22.10: Her Fault (BE)