Laden Evenementen
vr
12 apr

I'll Get By + Braces + No Permission

I’ll Get By + Braces + No Permission

april 12 20:00 23:00

I’LL GET BY

I’ll Get By is een vijfkoppige melodische hardcoreband uit Utrecht, opgericht in 2018. Gedreven door hun passie voor melodische harde muziek zijn ze begonnen met hun debuut-EP ‘Tiny Room’, met de singles ‘No Hope’ en ‘Hesitation’ die zijn gepromoot op het bekende YouTube-kanaal ‘Dreambound’. Met deze sterke start hebben ze nog twee singles uitgebracht, ‘Deathbed’ en ‘Left Behind’. Met een recente wijziging in de line-up van de frontman brengen ze nu Ward Fierst met zijn unieke stemgeluid, klaar om je omver te blazen! Met harde, eerlijke teksten, melodieuze riffs, technische drumpartijen en een krachtige bassound, beloven ze een groots optreden met een unieke kijk op melodische hardcore!

BRACES

Hard-hitting en recht voor z’n raap: BRACES brengt muziek die je recht in het gezicht slaat. Deze vierkoppige metalband uit Tilburg mengt elementen uit hardcore, metalcore en deathcore. Geïnspireerd door bands als Slipknot, Emmure en Knocked Loose, voegen ze ook details van elektronische en percussieve elementen toe aan hun muziek.

Hun samenspel is vloeiend en voor een debuutshow buitengewoon goed; BRACES laat zien dat ze het in zich hebben om uit te groeien tot een hoogstaande deathcoreband.” – 3voor12

Na een debuutjaar met hoogtepunten, zoals een succesvolle eerste show, het voorprogramma van de Australische hardcoreband Deez Nuts en de release van drie singles, is het tijd om 2024 in te gaan met een knal. De heren bereiden zich voor op de lancering van hun debuut-EP, getiteld ‘Ugly World’, gepland voor maart. Deze EP legt de focus op de verontrustende staat van de wereld en de mensheid. Met de nieuwe EP en geplande optredens streven ze ernaar elk podium dat ze betreden omver te blazen. Wees voorzichtig tijdens het luisteren naar BRACES, want anders loop je het risico zelf een paar nodig te hebben.

NO PERMISSION


Nederlandse metalcore 5-koppige band NO PERMISSION combineert elementen van verschillende stijlen zware muziek om een uniek, maar toch vertrouwd geluid te creëren. Met oprechte en vaak emotioneel geladen teksten en vocalen van frontman Mees Stevens, behandelt de band prominente onderwerpen die velen bekend zullen voorkomen.

Met hun debuut EP “This Is Sincerity” achter zich, is de band klaar om de volgende stap te zetten in hun veelbelovende carrière in de metalcore, hardcore en deathcore scene. Hun aankomende debuutalbum “I Am What You Made Me” (uit op 15 september) heeft over het algemeen een veel volwassener toon dan hun vorige release, zowel muzikaal als thematisch. Het is overduidelijk dat NO PERMISSION behoorlijk is gegroeid in de afgelopen paar jaar.

De band heeft meerdere keren de kans gehad om zich te bewijzen (met name op het hardcore- en metalcore-festival Jera On Air in Ysselsteyn) en heeft bewezen meer dan bekwaam te zijn in het creëren van de juiste sfeer voor moshpits, circle pits en two-stepping.

TIJDEN

Deur open: 19:30 uur
Aanvang show: 20:00 uur
Verwacht einde: 23:00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €7,50
Deur: €10,-