Laden Evenementen
vr
21 jul

IVYVOX +Downtown District + Summersile

IVYVOX +Downtown District + Summersile

21-07-2023 20:00 23:00

IVYVOX

Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Het geluid en charismatische enthousiasme van deze Haagse babes & dude is kenmerkend, wat ze intussen al veel lof heeft opgeleverd bij platforms als 3FM, KINK, IndieXL en Pinguin Radio. Ze werden geselecteerd voor Popronde 2022 en hebben door heel Nederland getourd. Get ready voor een arsenaal aan hyperenergieke poppunkbangers die je niet meer uit je hoofd gaat krijgen!

DOWNTOWN DISTRICT

Downtown District is een jonge, re-inventieve punkrockband uit Leiden. Sinds de oprichting is de band succesvol bezig het 90’s skate punk sound opnieuw uit te vinden en hierbij genre hokjes te doorbreken door elementen van post-hardcore, drum ‘n’ bass en ska toe te voegen. Dit alles gebeurt in krachtige, excentrieke liveshows die vol zitten met snelle drums, scherpe riffs, grove teksten en een shitload aan enthousiasme en energie.


Het selftitled debuutalbum uit april 2018 zet de band (inter)nationaal op de kaart. Zo wordt
het nummer ‘Anti-Social Syndrome’ gebruikt in een video van YouTuber Collin Furze, die tot
heden miljoenen keren is bekeken. Wat resulteerde in duizenden streams van het album en
honderden nieuwe vaste luisteraars wereldwijd.


Van kraakpanden, achtertuinen en cafeetjes naar gevestigde poppodia zoals o.a. Paradiso,
Gebr. de Nobel, P3, Baroeg en festivals als AttitudeFest, Rauwkost en Garage Sounds NL.
Tot het winnen van de Nobel Award 2018 en live performances in de studio van 3FM.
Downtown District heeft het allemaal plat gespeeld en is niet van plan deze stijgende lijn te
stoppen.

SUMMERSILE

Summersile is een opkomende alternatieve emo-rockband uit Breda, Nederland. Bekend om hun emotionele teksten en dynamische geluid, maakt de band furore in de lokale muziekscene en heeft de aandacht getrokken van nationale mediaplatforms zoals 3FM, KINK FM en 3voor12. Ze waren het voorprogramma voor poppunklegendes Call It Off en zullen optreden met voormalige POPRONDE-deelnemers IVYVOX en GIRLSGIRLSGIRLS. Met hun nieuwste single, ‘Amour’, staat Summersile klaar om de volgende stap in hun muzikale reis te zetten en een breder publiek te bereiken. Houd dit getalenteerde gezelschap in de gaten terwijl ze blijven indruk maken op de alternatieve rockscene. “Summersile zal altijd mijn toevluchtsoord zijn.”

CONCERTINFORMATIE

DATUM

Datum: 21 juli 2023

TIJDEN

Deur Open: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur

Verwacht einde: 23:00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €7,50

Deurprijs: €10,00