Laden Evenementen
za
26 nov

Katell Chevalier & Guillaume Marcenac

Katell Chevalier & Guillaume Marcenac

26-11-2022 @ 14:00 16:00

Eerste deel = Young Talents

Tweede deel= Katell en Guillaume

Katell & Guillaume

Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Je kunt de in Frankrijk geboren zangeres zonder overdrijven dé ambassadrice van het (eigentijdse) Franse lied in Nederland noemen. Het grote publiek leerde Katell in 2016 kennen door The Voice of Holland. Alle jurystoelen draaiden toen ze nog maar net was begonnen aan haar krachtige versie van Stromae’s Formidable. Ook Paris, haar eigen vertaling van het bekende Brabant van Guus Meeuwis, dat zij tijdens de tweede live- show heeft vertolkt, werd goed ontvangen en bereikte zelfs de Itunes top 40!

In 2017 trok Katell met haar programma Deux Voix langs de Nederlandse theaters. Samen met de instrumentalisten Ton Snijders en Mathijs van Til vertolkte ze nummers van Jacques Brel en Stromae in een boeiende samensmelting van akoestische en elektronische muziek. Die lijn zette ze voort op haar derde plaat J’avance. Met haar deelname aan het televisieprogramma We More More in 2021 heeft Katell vele harten sneller laten kloppen voor het Franse chanson. Ze bereikte de finale en samen met de muzikanten die haar begeleidden gaat ze de theaters in met haar nieuwe muziekprogramma Retour Amsterdam-Paris. De zangeres ademt Franse en Nederlandse roots en zet een krachtige en sensationele performance neer.

Guillaume is a composer, arranger, and producer with experiences ranging from performing solo recitals, concerts, theater productions to studio recordings.