Laden Evenementen
za
12 okt

LOUD & HEAVY FEST 2024

LOUD & HEAVY FEST 2024

oktober 12 15:00 23:00

15 jaar White Room Reviews kan niet zonder een mooie festivaleditie van Loud & Heavy. Het grootste deel van de line-up moet nog bekend worden, maar feit is dat het begin al smaakt naar meer. In combinatie met het keihard rockende event op 11 oktober, belooft dit een waar Loud & Heavy weekend te gaan worden. De eerste bevestigingen onderstrepen dat.

ANATOMY OF I

Er zijn bands waar naar uitgekeken wordt en Anatomy Of I is er daar zeker één van. De band denderde over alles en iedereen heen met hun debuut Substratum. Dat album is alweer meer dan twaalf jaar oud en krijgt inmiddels echt vervolg. Jawel, Anatomy Of I is echt terug en dat zal gaan blijken ook tijdens deze show in Musicon. Klaar voor het nieuwe werk?

TERRA BUILDER (DE)

Terra Builder? Jawel. Deze nieuwe naam uit de Duitse scène kent leden die onder andere ook van Neaera gekend kunnen worden. Hun ervaring is gebundeld en waarschijnlijk de liefde voor bands als Pig Destroyer ook. Hun daverende debuutplaat Solar Temple gaat in 2023 hoge ogen gooien. Misschien wel een van de meest overdonderende, intense debuutplaten van dit kalenderjaar. Voor Loud & Heavy komt de band exclusief naar Nederland. Dat gaat een hete show worden!

SCREAM BLOODY DEATH

Chuck Schuldiner is al een tijdje niet meer onder ons, maar de legacy van Death leeft voort en zal ook voort blijven leven. Daarom eert Scream Bloody Death deze naamgevende, iconische groep. De leden uit Scream Bloody Death kunnen goed gekend worden vanuit de regio. De vraag is, of Death eerder regionaal zo sterk geëerd is?

Net als bij de andere shows onder de vlag van Loud & Heavy gaat er per verkocht ticket ook €1 richting Voedselbank Haaglanden en heeft Kompaan Bier ook een mooi support voor de show. Houd daarvoor de socials van White Room Reviews, Kompaan Bier en Musicon goed in de gaten.

Tickets

Voorverkoop: €12,50