Laden Evenementen
za
07 okt

Loud & Heavy Fest: Martyr + X-Tinxion + Neverus + Sepiroth + Epistulum + Between the Rats and Snakes + Emergendizer

  Loud & Heavy Fest: Martyr + X-Tinxion + Neverus + Sepiroth + Epistulum + Between the Rats and Snakes + Emergendizer

  oktober 7 15:00 23:00

  Loud & Heavy Fest ‘23

  Op zaterdag 7 oktober 2023 gaat de derde festivaleditie van Loud & Heavy plaatsvinden. Natuurlijk laat White Room Reviews dat weer in Musicon plaatsvinden. Na geslaagde edities met onder andere God Dethroned en Downcast Collision op het podium, is hier wederom een prachtige line-up.

  Dead Head

  Komt niet, vervanging is NEVERUS

  Martyr

  De Nederlands heavy metal band Martyr hoeft geen introductie meer. Deze band vierde in 2022 het veertigjarig jubileum. Zo lang weten deze heren de wereld al rocken. Dat jaar ging gepaard met de release van Planet Metalhead. Met Rick Bouwman en zanger Rob van Haren nog steeds in de gelederen zijn er ook geen tekenen dat Martyr een tandje terug gaat schroeven. Integendeel. Martyr komt om de haren te laten wapperen in Musicon.

  X-Tinxion

  Het is een vertrouwde naam, maar dat ligt niet aan de studioalbums. X-Tinxion heeft bij deze aankondiging nog steeds maar één echte studioplaat op de planken gebracht. Maar, betrouwbare bronnen hebben laten weten dat er kans is dat From The Ashes Of Eden opvolging gaat krijgen. Zou X-Tinxion nieuw materiaal gaan spelen in Musicon? Oud of nieuw materiaal maakt echter niet uit, want onder aanvoering van Monica Janssen bewijst X-Tinxion al jaren live de pannen van het dak te spelen.

  Sepiroth

  De Nederlandse death metal machine Sepiroth hoeft geen introductie meer. Deze snoeiharde band stond begin dit jaar ook in Musicon, wat toen hun eerste show in tijden was. Duidelijk was dat zij helemaal terug zijn. In 2021 kwam Sepiroth met de langspeler ‘Condemned To Suffer’. Zou de band op Loud & Heavy ook al nieuw werk gaan spelen?

  Epistulum

  Melodie en death metal gaat niet bij alle bands direct goed en daarom is Epistulum het leven in geroepen. Trouwe bezoekers van Musicon zullen hen al kennen, want de show rondom hun release vond onder andere ook hier plaats. ‘From The Dead Masses’ is de release die onderstreept dat deze lokale heren goed bezig zijn. Live weet Epistulum menig metalhart doen te versnellen, dus ge bent gewaarschuwd.

  Emergendizer

  Uw buttplug mag uit. Maar, daar legt wel een basis voor Emergendizer. Nee, niet de fysieke buttplug maar wel de band Butt Plug. Geëvalueerd tot Emergendizer brengen zij nummers die iedereen kent. Of, zou moeten kennen. Emergendizer steekt namelijk klassiekers van onder andere de cross-over in een eigen jasje. Kortom, prepare for ‘hard times’.

  Between The Rats And Snakes

  Ja, als er over één band nog maar weinig bekend is, dan is het Between The Rats And Snakes wel. Deze uit Rotterdam komende groep laat zich inspireren door onder andere de metalcore. De eerste officiële single smaakt direct naar meer. Daarom is het een mooie gelegenheid om verrast te worden door Between The Rats And Snakes.

  Extra info

  Omdat Kerst niet de enige periode is dat de Voedselbank Haaglanden de spotlight verdient, zal het organiserende White Room Reviews per verkocht ticket €1 doneren aan deze voedselbank. Tevens zal ook Kompaan Bier een mooie rol gaan spelen in dit festival. Wat dat inhoudt? Blijf daarvoor alert op de socials van White Room Reviews, Kompaan en Musicon.

  14.30 Deuren open.

  15.00-15.30 Emergendizer

  15.55-16.25: Between The Rats And Snakes

  16.50-17.25 Epistulum

  17.50-18.30 Sepiroth

  19.00-19.40 Neverus

  20.15-21.15 X-Tinxion

  21.45-22.45 Martyr

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar