Laden Evenementen
za
07 okt

Loud & Heavy Fest: Dead Head + Martyr + X-Tinxion + Many more...

  Loud & Heavy Fest: Dead Head + Martyr + X-Tinxion + Many more…

  oktober 7 15:00 21:00

  Loud & Heavy Fest ‘23

  Op zaterdag 7 oktober 2023 gaat de derde festivaleditie van Loud & Heavy plaatsvinden. Natuurlijk laat White Room Reviews dat weer in Musicon plaatsvinden. Na geslaagde edities met onder andere God Dethroned en Downcast Collision op het podium, zijn hier de eerste bands, in alfabetische volgorde, voor de aankomende editie.

  Dead Head

  2022 was het jaar van Slave Driver. Die plaat markeerde de terugkeer van Ralph de Boer in Dead Head. Die plaat onderstreept dat de agressieve thrash, die Dead Head al opvoert sinds eind jaren ’80, nog steeds vol vuur zit. Komend vanuit de regio Zwolle gaan deze heren Musicon tot een kolkende massa metalheads toveren.

  Martyr

  De Nederlands heavy metal band Martyr hoeft geen introductie meer. Deze band vierde in 2022 het veertigjarig jubileum. Zo lang weten deze heren de wereld al rocken. Dat jaar ging gepaard met de release van Planet Metalhead. Met Rick Bouwman en zanger Rob van Haren nog steeds in de gelederen zijn er ook geen tekenen dat Martyr een tandje terug gaat schroeven. Integendeel. Martyr komt om de haren te laten wapperen in Musicon.

  X-Tinxion

  Het is een vertrouwde naam, maar dat ligt niet aan de studioalbums. X-Tinxion heeft bij deze aankondiging nog steeds maar één echte studioplaat op de planken gebracht. Maar, betrouwbare bronnen hebben laten weten dat er kans is dat From The Ashes Of Eden opvolging gaat krijgen. Zou X-Tinxion nieuw materiaal gaan spelen in Musicon? Oud of nieuw materiaal maakt echter niet uit, want onder aanvoering van Monica Janssen bewijst X-Tinxion al jaren live de pannen van het dak te spelen.

  Early Bird-actie

  Om alles nog lekkerder te maken, loopt er tot en met 21 januari een EARLY BIRD actie. Een ticket kost slechts €10. Wees wel snel, want op=op. Daarna worden meer bands van de strakke line-up bekend gemaakt.

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Regular ticket
  15.00
  180 beschikbaar