Laden Evenementen
vr
23 sep

Loud & Heavy: Wound Collector + Celesterre + Façade

Loud & Heavy: Wound Collector + Celesterre + Façade

23-09-2022 @ 20:00 23:00

Wound Collector

Het was de zomer van 2020. De wereld werd in zijn greep gehouden door een virus, maar dat weerhield een viertal Belgen er niet van om een show te geven in Musicon voor een zittend publiek. Echter, de death metal, waarbij ook de saxofoon een rol speelt, is gemaakt om mensen uit hun dak te laten gaan. Daarom komt Wound Collector nogmaals naar Musicon. Gezien in dat jaar hun tweede langspeler, Depravity, verschenen is, kan men ook stilletjes hopen op nieuw materiaal. Dat Wound Collector gaat verrassen, staat al vast.

Celesterre

De Haagse band Celesterre weet wat het is om het publiek op een niet standaard manier in te pakken. Wie in hokjes denkt, zal dat achterwege moeten laten. De invloeden van vele stijlen metal en aanverwante genres wordt in een unieke blend gedaan. Inmiddels heeft Celesterre hun tweede langspeler, Earth, uitgebracht. Dit is de uitgelezen kans om die kersverse plaat in het donkere zonnetje te zetten.

Façade

The Eternal Dance lijkt al een tijd geleden. Toch is dat album van het Nederlandse Façade nog heel actueel. Façade heeft de afgelopen jaren namelijk weinig kans gehad dat album in de spotlight te zetten. Meeslepend en doordrenkt van donkerte zal Façade in Musicon de metalhead ook bij de strot grijpen. Dit veelkoppige monster weet immers hoe men het publiek moet inpakken. Een combinatie van death en doom die tot op het bot te voelen gaat zijn. 

Tickets

€10 v.v.k. / €12,50 deur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar