Laden Evenementen
vr
15 apr

Geannuleerd: Lovell's Blade + HumanBeanz

Geannuleerd: Lovell’s Blade + HumanBeanz

15-04-2022 @ 21:00 23:00

Mededeling: in verband met een coronageval bij Lovell’s Blade is deze avond helaas tot nader order geannuleerd. Wanneer er een nieuwe datum is wordt dat bekend gemaakt. Mensen met een kaartje krijgen hun geld terug.

Lovell’s Blade is een band die voortgekomen is uit de bekende hardrock/heavy metal band Picture, een band die begin jaren 80 een aantal uitstekende platen heeft uitgebracht. Een aantal jaren geleden kwam Picture weer bij elkaar en de band is sinds 2016 opnieuw historie geworden. De heren bleven niet bij de pakken neerzitten en ex-leden Pete Lovell, Andre Wullems en Mike Ferguson begonnen in dat zelfde jaar de band Lovell’ Blade. We zijn inmiddels twee albums en honderden shows verder en het derde album ‘Deadly Nightshades’ verschijnt op 1 april. Om dit album te promoten zullen ze Musicon een metalpoepje laten ruiken.

Het Haagse Human Beanz zal het voorprogramma verzorgen. Deze kersverse coverband met leden van o.a.  Pogo-A-Gogo heeft voor de gelegenheid een speciale ‘harde set’ uitgekozen.