Laden Evenementen
wo
03 apr

One White Dog

One White Dog

april 3 21:00 23:00

ONE WHITE DOG

One White Dog is een niet te missen sensatie in de wereld van bluesrockblues-bands. Met hun unieke interpretaties van zowel ruige klassiekers als minder bekende pareltjes, weten ze keer op keer het publiek te verrassen en te boeien. De band beschikt over een topbezetting van getalenteerde muzikanten die samen een indrukwekkend geluid neerzetten.

Het bluesy stemgeluid van frontman Bas Paardekooper vormt het hart van de band, terwijl de fijnbesnaarde samenwerking tussen gitaristen Sander Kaatee en Bas Paardekooper zorgt voor een dynamische en krachtige sound. De ritmesectie, bestaande uit Taco Gorter op drums en Peter Wassenaar op basgitaar, biedt een solide basis voor de muzikale uitingen van de band.

Met toevoegingen als Boris van der Lek op saxofoon en Cary van Rheenen op mondharmonica, transformeert One White Dog elke gelegenheid tot een sensationele rough blues belevenis. De band heeft hun unieke klanken laten klinken op gerenommeerde podia, waaronder Brielle Blues, Zoetermeer Blues, Bluesroute Helmond, Budel Bock Bier Blues, Jazz in de Gracht, Zeeheldenfestival en grote bijeenkomsten van American Cars en Motors.

One White Dog is niet alleen een muzikale kracht om rekening mee te houden, maar ook een garantie voor een onvergetelijke blueservaring bij elke gelegenheid waar ze het podium betreden.

TIJDEN

Deur open: 20.00 uur
Aanvang show: 21.00 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

TICKETS

Voorverkoop: €12,50
Deur: €15,-