Laden Evenementen
vr
11 okt

PREPARTY LOUD & HEAVY FEST 2024

PREPARTY LOUD & HEAVY FEST 2024

oktober 11 20:00 23:30

Staat het bier al koud? Dat zal op een White Room’s Loud & Heavy als deze wel nodig zijn, want de rock ’n roll-sferen zullen Musicon tot op de grondvesten laten trillen. Op voorhand belooft die een keiharde show te worden waar luid gitaarwerk gevierd gaat worden. Het programma liegt er op voorhand niet over en dan is nog niet eens alles bekend.

DIKKE DENNIS & DE RØCKERS

Ooit was hij het icoon en het enige acceptabele uit Amsterdam voor het Eindhovense Peter Pan Speedrock. Toen PPSR er de brui aan gaf, bleef het kriebelen en ging Dikke Dennis akkoord met een show, nog zonder een band te hebben. Al snel was Dikke Dennis & De Røckers geboren en inmiddels is deze groep een fenomeen.

Singles als ‘Pre Historisch Beest’ en ‘Nee Heb Je’ spreken voor zich. Jawel, Dikke Dennis en zijn kompanen doen het veelal in het Nederlands. De kans dat tussen al het bier ook nog ‘Chocomel’ aanwezig is, is zeer aannemelijk. Hoe dat zit? Zorg dat je erbij bent.

RAZORBLADE MESSIAH

Wie van opzwepende metal houdt in de klassieke vorm, heeft Razorblade Messiah ongetwijfeld al op het netvlies staan. Dit viertal heeft al eerder in Musicon gestaan, maar feit is dat waar en wanneer zij spelen niet uitmaakt. Frans en zijn mannen zetten elke show het publiek in vuur en vlam. Het schijnt zelfs dat de doven zijn gevallen voor de charmes van deze publieksfavoriet.

Net als bij de andere shows onder de vlag van Loud & Heavy gaat er per verkocht ticket ook €1 richting Voedselbank Haaglanden en heeft Kompaan Bier ook een mooi support voor de show. Houd daarvoor de socials van White Room Reviews, Kompaan Bier en Musicon goed in de gaten.

Tickets

Voorverkoop: €10,-