Laden Evenementen
wo
07 feb

THE BOHEMES + SUNSET FOREST + Sea Foam Grey

THE BOHEMES + SUNSET FOREST + Sea Foam Grey

februari 7 20:30 23:00

THE BOHEMES

The Bohemes maken opzwepende indie rock met catchy Britpop invloeden. Met poëtische teksten en verslavende gitaarriffs voeren ze het publiek mee door hun realiteit. De band heeft al op vele podia gestaan in heel Nederland, onder andere als support act van Bettie Serveert tijdens hun clubtour in o.a. Paradiso en deden een tour door Engeland. In 2024 komt de nieuwe EP The Weekend Wasteland uit. 

The Bohemes zijn Léon Huisman (zang, gitaar), Kevin Smits (gitaar), Redmar Hiemstra (bas) en Gabriël Huisman (drums).

Voor fans van: Oasis, The Libertines, Kasabian en The Jam

SUNSET FOREST

Sunset Forest is een enthousiaste & ambitieuze band. Na het debuutalbum ‘The Sunset Calls’ brachten zij in april 2020 de EP ‘After the Winter’ uit. Het laatste werk is hoorbaar op de reeks singles die uitgebracht zijn in 2021. Hierop zijn zowel pop als folk invloeden hoorbaar. De muziek van Sunset Forest wordt getypeerd als een mix van The Lumineers, Kodaline en Mumford and Sons.

SEA FOAM GREY

Afkomstig uit Nederland, Frankrijk en Canada en hun muzikale toevluchtsoord vindend in Den Haag, mengt Sea Foam Grey het geluid van meeslepende drumbeats met groovy, smaakvolle baslijnen en gitaren die afwisselen tussen dissonante en aanstekelijke melodieën. Dit legt de basis voor vocalen die schommelen tussen diepe krochten en opbeurende refreinen. Sea Foam Grey combineert moderne post-punk (Squid, Dry Cleaning, IDLES) met tijdloze echo’s van klassieke indierock (The Smiths, Pixies, Velvet Underground), alles gehuld in een droom-pop/shoegaze-aura (Beach House, DIIV). Hun eerste single, “Machine in Flames”, vertelt een verhaal van verslaving aan technologie in een wereld die wordt verteerd door onverzadigbaar consumentisme.

TICKETS

TICKETS: €6,50

*Deurprijs wijkt af van voorverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €8,50.