Laden Evenementen
vr
24 mrt

Treacher + Scary Mary

Treacher + Scary Mary

24-03-2023 20:00 23:00

Treacher

Treacher is een nieuwe band met een internationale line-up, maar zij hebben hun thuisbasis in Den Haag, Nederland. Treacher is een broederschap die kracht vindt in diversiteit terwijl zij een eenheid vormen met een gemeenschappelijke interesse voor het leveren van vlijmscherpe metal muziek met passie en intensiteit.

Dit is ook terug te vinden in hun muziek. Door een verscheidenheid aan invloeden te combineren met behoud van een sterke eenheid heeft Treacher een krachtige sound. Een geluid dat stijlen als (Melodic) Death Metal, Thrash Metal, Black Metal en dergelijken combineert wat het best omschreven kan worden als Melodic Death Metal met een twist die fans van zowel de “old school” als de “new school” zullen verrassen en waarderen. 

Scary Mary

De muziek van Scary Mary is een mix van rap met grunty screams, ondersteunt door bulderende bas partijen, beukende drums en een gillende metalgitaar, afgewisseld met mellow vocals en groovy beats. Of het nou Nu-metal is of niet: Als je van harde agressieve muziek houdt moet je deze band zeker niet aan je voorbij laten gaan.