Laden Evenementen
zo
31 okt

White Room's Loud & Heavy Fest Dag 2 = Cancelled

White Room’s Loud & Heavy Fest Dag 2 = Cancelled

31-10-2021 @ 14:30 21:30

Wegens het cancellen van headliner Acrid en diverse andere zaken is dag 2 van dit festival gecancelled. Mensen met kaarten krijgen hun geld terug.

Trust Us We’re Liars

Jong, energiek en geheel eigentijds. De snoeiharde metalcore van deze regionale grootheden in spe zal de Musicon in een kolkende massa van slammende en anderzijds bewegende mensen krijgen. Op een aanstekelijke, pakkende manier weet dit viertal in een rap tempo veel harten voor zich te winnen.

Hvalross

Met de invloed van onder andere Mastodon op zak weet het Roosendaalse Hvalross, wat ‘walrus’ betekent, de metalhead op een melodieuze manier in te pakken. In het najaar van 2020 verscheen de langspeler Cold Dark Rain. Die release laat horen dat Hvalross toe is om de grenzen te verleggen. Haren los, het glas vol en gaan!

Celesterre

Als men niet van de geijkte paden houdt, donkerte en sfeer prefereert boven het Scheveningse strand en als men zich wilt laten verrassen, is het Haagse Celesterre een band die niet gemist mag worden. In de zomer van 2020 verscheen Earth,pt.I. Die nam de luisteraar niet mee over vijf verschillende landschappen van deze aardkloot; hij betoverde ook. Live gaat Celesterre minimaal zo betoverend zijn.

Edsattic

Een stel enthousiaste heren en een jonge dame met fel gekleurd haar. Dat is Edsattic. Deze band hoeft in deze regio ook geen introductie meer. De groep is al jaren lekker bezig en zal ook op de zondag van Loud & Heavy het publiek gaan vermaken met hun gitaargedreven muziek.

https://www.whiteroomreviews.nl/

OPGELET

Vanuit overheidswege zijn wij genoodzaakt om u controleren op een geldig Coronatoegangsbewijs. Zonder dit kunnen wij u helaas niet toelaten.