Laden Evenementen
vr
22 apr

(X Raiders - CANCELLED) RAGES OF SIN+ Driftwood + Trust Us We're Liars

(X Raiders – CANCELLED) RAGES OF SIN+ Driftwood + Trust Us We’re Liars

22-04-2022 @ 19:30 23:30

Let op! X-Raiders kunnen jammer genoeg wegens persoonlijke omstandigheden niet optreden vanavond.
MAAR ze worden vergangen door de enige echte RAGES OF SIN! Met Driftwood en Trust Us We’re Liars!

X-Raiders – CANCELLED

Geduld is een schone zaak. Eigenlijk zouden de rockers van X Raiders al in 2020 naar Musicon Den Haag komen een voor show. Aan hun energie en wil om te spelen ligt het niet, maar aan corona wel. X Raiders werd toen verplaatst naar maart van dit jaar, om vervolgens nogmaals verplaatst te worden naar 26 november 2021. Helaas moet de show van X Raiders in Musicon wederom verplaatst gaan worden.

De mannen van X Raiders komen nu op 22 april 2022 naar Musicon. Ongetwijfeld valt er dan veel meer te promoten dan Weltschmerz ’89 en hun online kraker ‘I Wanna Be Vaccinated’. Inmiddels heeft de groep namelijk al ‘Bobby Stevens’ online. Of dat een samentrekking van Bobby Eden – oké, eigenlijk Bobbi – en Cat Stevens is, kan hieronder beoordeeld worden.

Support acts

Dat de show van X Raiders verplaatst is, heeft ook invloed op de support-acts van dienst. To Adelaide heeft op 22 april 2022 andere zaken te doen, waardoor de trein naar Den Haag vanuit Eindhoven het zonder hen moet doen.

De andere support-act, Driftwood, gaat wel spelen. Deze regionale talenten -oké, de zangeres woont in Amsterdam- kennen echter ook een kleine wijziging. Eigenlijk zou de show van 26 november het afscheid van de pianist van dienst zijn. Hij zal in december de band namelijk verlaten. Om echt te weten hoe Driftwood dit gaat aanpakken, moet gewoon gezien worden op 22 april 2022.

Trust Us We’re Liars

Voor deze band moet ruimte gemaakt worden. Dat is niet omdat de band zo groot is qua omvang, maar omdat iedereen de ruimte moet hebben om te bewegen. Trust Us We’re Liars geldt als de vertaling hoe de jeugdige energie de metal ziet. Komend uit deze omgeving geldt dat Trust Us We’re Liars met hun aan metalcore verwante muziek een semi-thuisshow speelt. Leiden is immers bij Den Haag om de hoek. Tip voor de bezoeker: trek iets aan waar in bewogen kan worden, want dit wordt een heet feestje.

Tickets

Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. De kaarthouders van die tickets zullen bericht krijgen vanuit Musicon over de opties. Wie nog geen ticket heeft, kan deze natuurlijk wel gewoon aanschaffen. Kortom, men weet dus wat de mensheid te doen staat: 22 april 2022 rood omcirkelen in de digitale agenda en kaarten kopen.