Laden Evenementen
vr
26 nov

X Raiders +To Adelaide + Driftwood - Verplaatst naar 22-04-22

X Raiders +To Adelaide + Driftwood – Verplaatst naar 22-04-22

26-11-2021 @ 20:00 23:00

Dit evenement wordt verplaatst naar vrijdag 22 april 2022. Kaarten blijven geldig.

X Raiders

Ooit furore gemaakt als Rectum Raiders zijn de heren inmiddels al een paar jaar omgedoopt tot X Raiders. Dat hun trein snel gaat, bewees de band afgelopen jaar met Weltschmerz ’89. Die langspeler maakte duidelijk dat het heilige vuur van het snoeihard, energiek rocken deze mannen op het lijf geschreven is. Dat de groep hun mix van hardrock en metal ook met een dikke knipoog naar iedereen die deze wereld iets te serieus neemt, speelt, blijkt uit de onlangs gepubliceerde single ‘I Wanna Be Vaccinated’. Dat The Ramones ooit een soort gelijk nummer heeft gespeeld en dat er nu iets met corona is, heeft daar toch niks mee te maken?

To Adelaide

Deze niet allerdaagse rockers durven zaken anders aan te pakken. Hierdoor is de muziek het resultaat van een blend van vele stijlen. Van shoegaze tot noise en van indierock tot hardcore; alles lijkt zijn sporen na te laten. Nadat deze band afgelopen jaar een straffe show speelde in Paard als support van het afscheid nemende WRCKG, is dit een mooie kans om hen nogmaals in Den Haag te gaan zien. Hun EP Turning Point zal ongetwijfeld ook de aandacht gaan krijgen. 

Driftwood

Het is jong, het is talentvol en het komt uit Den Haag. En bovenal: het rapt niet. Driftwood laat zien dat de jeugd ook nog de toekomst heeft als het om echte muziek gaat. Tijdens hun show in Musicon in het kader van Ready To Play liet deze band hier veel potentie te hebben. Covers worden langzamerhand ingeruild voor eigen materiaal. Wie weet wat hun eigen werk hen gaat brengen.