Laden Evenementen
zo
26 nov

AGENT STEEL + AFTER ALL +DEFAZER + PPTA

AGENT STEEL + AFTER ALL +DEFAZER + PPTA

26-11-2023 16:00 20:00

AGENT STEEL

Agent Steel is een speed metalband uit Los Angeles, Californië, Verenigde Staten, opgericht in 1984 door zanger John Cyriis en drummer Chuck Profus. De band bracht twee volledige albums en een EP uit voordat ze in 1988 uit elkaar gingen. Ze waren vooral bekend om Cyriis’ hoge zang, pakkende nummers, melodieuze riffs en snelle tempo’s, vermengd met hun ongebruikelijke (voor heavy metal) interesse in UFO’s en differentiële antropologische thema-teksten.

Agent Steel herenigde zich in 1998 (zonder Cyriis, hoewel hij in 2010 terugkeerde naar de band, om weer te vertrekken in 2011) en bracht nog drie volledige albums uit voordat ze in 2011 met een pauze gingen. De band herenigde zich opnieuw in 2018, dit keer met Cyriis als zanger en zonder de vorige leden. In 2019 kondigden ze aan dat er een nieuw album genaamd ‘No Other Godz Before Me’ in de maak was. Het wordt verwacht dat het medio tot laat in 2020 zal worden uitgebracht. Er wordt gezegd dat de nieuwe volledige line-up op de dag van vandaag zal worden onthuld bij de release van het album.

Foto’s, video’s en andere opnamen zijn niet geoorloofd tijdens Agent Steel. Dit geldt dus uitsluitend voor Agent Steel.

AFTER ALL

After All is één van Belgiës langst actieve en bekendste thrashbands. De groep tourde met grote namen als King Diamond, Anthrax, Testament en Fear Factory, stond op Graspop en Alcatraz en opende voor Judas Priest in de Lotto Arena. Aardschok omschreef het album ‘Waves Of Annihilation’ als de beste speedmetalplaat die ooit in Europa is gemaakt.

DEFAZER

”Thrash metal zal nooit sterven.” Dat is het motto waarmee Defazer leeft. Opgericht in 2015 in Den Haag, is de muziek van de band geïnspireerd door bands als Megadeth, Exodus, Testament, Slayer, Anthrax en Metallica (om er maar een paar te noemen). De muziek van de band kan worden omschreven als technisch, hard en soms kwaadaardig, met genoeg woede om nekken te breken. En de dingen vertragen zeker niet, want de honger is groot in deze band. De debuut, zelfgeproduceerde EP ‘Order Out Of Chaos’ uit 2017 werd goed ontvangen door critici en thrash metal fans, en de band heeft nu hun eerste volledige, zelfgeproduceerde album uitgebracht met de titel ‘Burning Horizon’, dat uitkwam in juni 2020. De band heeft ook de kans gehad om opmerkelijke shows te spelen, waaronder het openen voor metalgiganten zoals Night Demon, Flotsam & Jetsam, Raven, Distillator en Gama Bomb. Defazer blijft nog steeds ongetekend en gaat door met het uitbrengen en produceren van hun eigen materiaal.

PPTA

PPTA speelt snoeiharde bay area style thrash. Ze noemen het zelf wrestlemetal, want alles is in de stijl van de WWE, met nummers als Powerslam, 2×4 en Sumowrestler. Zanger MadDog Marcel staat in een hoek van een worstelring en er gebeuren tijdens de show een aantal geweldadige acties waar hun referee meestal het onderspit delft. Ze hebben inmiddels 2 cd’s uit ‘Beaten Broken Bleeding’ en ‘Bleeding for a Living’ en zijn nu hard aan het werk aan nummer 3.

SUPPORT: After All + PPTA

15:30 Zaal open
16:00 – 16:40 PTTA
17:00 – 17:40 Defazer
18:00 – 18:45 After All
19:05 – 20:20 Agent Steel

TICKETS

Tickets voor AGENT STEEL + AFTER ALL +DEFAZER + PPTA zijn te verkrijgen via onderstaande knop.

*Deurprijs wijkt af van reguliere ticketverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €25,-


Ticketverkoop via onderstaande link is gesloten. Tickets voor AGENT STEEL + AFTER ALL +DEFAZER + PPTA zijn via bovenstaande knop voor dezelfde prijs te verkrijgen.