GET ON STAGE!

Musicon is de place to be voor jong & oud. Wij beschikken over een toffe intieme zaal waar jij voor jouw vrienden, familie en fans een spetterend optreden kan geven. Heb jij altijd al lekker willen optreden solo of met je band, maar hier niet de kans voor gekregen. Of zou jij graag een try-out willen doen met je band in een intieme zaal met podium-setting?  Dan is dit iets voor jou!

Plug & Play
Bij jouw optreden of try-out bepaal jij de indeling van de zaal, optredenduur, publiek, promotie, sfeer entreetickets etc. Van harde rock tot zwoele jamsessies… elke performer is welkom! Je huurt de zaal tegen een laag tarief en bepaalt zelf wat je wilt doen.

Opstappodium
Bij ons ben jij van harte welkom om de show te stelen voor jouw eigen publiek in een intieme sfeervolle zaal. Ben jij een beginnende rockster of een gevorderde dj.. Iedereen is van harte welkom bij Plug & Play! Weet jij de tent op ze kop te zetten? Wij hebben oog voor talent en bieden als opstappodium de kans om door te groeien tot het grote podium in de concertzaal.

De zaal
De Steenzaal is een sfeervolle zaal, die ideaal is voor intieme optredens. De zaal heeft een flexibele indeling en beschikt over alle benodigdheden om een daverend optreden te geven. Wij beschikken ook over een complete bar en een sfeervolle tuin voor een unieke beleving.

Prijs is inclusief

● Ruimtegebruik: jamsessies, concerten, life-performance
● Verhoogd podium met microfoons, professionele licht- en geluidsinstallatie.
● Basis backline bestaande uit: Twee gitaarversterker, Basversterker en drumstel
● Eigen parkeerterrein tot 20 auto’s, o.b.v. beschikbaarheid
● Makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en met openbaar vervoer

Optioneel
● Geluidstechnicus kan worden ingehuurd voor 35 euro per uur.
● Extra backline. *prijs nader te bepalen

Reserveren
Ben jij geïnteresseerd of wil je graag vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Klik op de knop hier onder en vul het contactformulier in of neem contact met ons op via rent@musicon.nl of bel naar 070-03686800.