Laden Evenementen
wo
25 okt

Anal Vomit+ Goat Vomit Noise + Fall Of Seraphs +

Anal Vomit+ Goat Vomit Noise + Fall Of Seraphs +

25-10-2023 19:00 23:00

Anal Vomit (Peru) 

Het Peruaanse Anal Vomit bestaat al sinds 1993 en heeft sinds die tijd een enorme hoeveelheid LP’s, CD’s en singles uitgebracht. Aanvankelijk speelde men pure black metal, maar geleidelijk sijpelde er steeds meer deathmetal elementen door in de muziek. Zeker een aanrader en zeg nou zelf hoeveel bands uit Peru heeft u ooit gezien?

Goat Vomit Noise (IT) 

Goat Vomit Noise is een asociale stem tegen de moderne wereld en zijn walgelijke regels en moraal; een ketterse negatieve aanval tegen de moderne religie en tegen de oorzaak van de teloorgang van de planeet: de mensheid! Black death tunes en politiek incorrecte verzet zijn de wapens waarmee we misbruik maken om een muzikaal armageddon te creëren en een ander denkpad buiten de massa’s.

Fall Of Seraphs (FR)

Het Franse Fall Of Seraphs speelt een lekkere pot Old School Death Metal van het brute soort. De band bracht in 2022 hun debuut album ‘From Dust To Creation’ uit via het toonaangevende Memento Mori label. De liefhebber weet dan gelijk wat voor vlees we in de kuip hebben. Ook op het podium blaast de band iedereen omver.

Fierce Cult

Fierce Cult is een metalband uit Spanje

Deur open: 19:00 uur aanvang 19:30 uur

Entree vvk €12,50. Deur: €15,-