Laden Evenementen
vr
15 sep

CHANGING TIDES + MAN AS PLAGUE + ANN MY DICE

CHANGING TIDES + MAN AS PLAGUE + ANN MY DICE

15-09-2023 20:00 23:00

CHANGING TIDES

Changing Tides is een metal band met 5 leden uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in zijn muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. Door een combinatie te maken van stevige gitaarriffs, diepe breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

MAN AS PLAGUE

Man as Plague is een woeste metalgroep uit Nederland, bestaande uit vier leden, die Death Metal, Deathcore en Hardcore samenbrengt met synths en samples tot een meedogenloze mix van brutaliteit en melodie die fans van elk genre van metal zeker zal boeien. De band heeft recentelijk voor opschudding gezorgd in de Nederlandse metalscene met hun intense en energieke liveoptredens. Hun nieuwe album, toepasselijk getiteld “Titanomachy”, belooft de energie van deze liveoptredens vast te leggen in 13 genadeloze nummers met teksten die de parallellen behandelen tussen Griekse mythologie en actuele gebeurtenissen.

ANN MY DICE

Door middel van woord en muziek uit de vierkoppige metalcore formatie Ann My Dice gevoelens en gedachten over sociale kwesties, bederf van de aarde, een vleugje liefde en alle aanverwante zaken. Live vliegen de vuisten de lucht in, hoofden vallen van het romp door het headbangen en de moshpits barsten uit hun voegen. Drijf mee op het geluid en laat je leiden door de energie. O, en vergeet vooral niet je sokken op te hijsen!

Deurprijs wijkt af van reguliere ticketprijs. Kaartjes aan de deur zijn verkrijgbaar voor €12,50.