Laden Evenementen
vr
19 jan

CHATTERMAG + THE BLAUWS + EYESORES

CHATTERMAG + THE BLAUWS + EYESORES

januari 19 20:00 23:00

CHATTERMAG

Pak de telefoon, Kate! Deze nieuwe punkrockband Chattermag, met zangeres/liedjesschrijver Kate, houdt van gewone mensen, knipt haar haar niet af en vecht zoals een jongen, maar dan zoals een meisje dat kan. Haar kamer is een zooitje, maar de band snijdt de coolste nummers uit haar alledaagse ervaringen. Kate, Johan, Mira, Oliver, Jana en Roan zien je op het feest – het kan een knaller worden voor het moment.

THE BLAUWS

The Blauws, een gepassioneerde groep vrienden die hun liefde voor muziek delen. Deze jonge Haagse band is opgericht in 2022 door Marco Santovincenzo (zanger), Yago Vizuete-Hurtado (drummer), Ruggero Credali (Bassist) en Emile Bertrand (Gitarist). Met diverse muzikale invloeden kwamen ze samen en begonnen ze elke dag na schooltijd te jammen. De chemie tussen de leden was meteen voelbaar en resulteerde in een hechte muzikale samenwerking.

Met hun singles ‘The People’ en ‘Somewhere in a place far away’ en hun aankomende EP
‘Balloon smog’ hopen ze een groter publiek naar hun muziek te trekken. Sinds 2023 zijn ze klaar om de muziekwereld in te duiken om hun rock-georiënteerde muziek op Nederlandse podia te presenteren.

EYESORES

EYESORES is een jonge en energieke punk band uit Harderwijk en omstreken. Met eeb combinatie van harde riffs, agressieve vocals, catch melodieën en onvoorspelbare twists creëert EYESORES energieke live sound, waarvan het publiek uit z’n dak gaat.

De band is in 2022 ontstaan door een gezamenlijke interesse in bands zoals Nirvana, The Chats en Turnstile. De sterke muzikale klik zorgde ervoor dat de band meteen begon met het schrijven van eigen nummers.

De gedrevenheid en passie van EYESORES draagt de band over aan het publiek door interactieve en energieke shows neer te zetten.

Deze zomer is de band in de studio geweest en wordt er gewerkt aan hun debuut single: ROAD RAGE

TICKETS

TICKETS: €5,50,-

*Deurprijs wijkt af van voorverkoop. Tickets aan de deur zijn verkrijgbaar voor €7,50.