Laden Evenementen
wo
27 jul

Classic Blues & Rock Jam Session w/ Niki Buzz

Classic Blues & Rock Jam Session w/ Niki Buzz

27-07-2022 @ 20:00 23:00

NIKI BUZZ

Met Niki Buzz hebben wij een echte rocker van het eerste uur in huis gehaald. Niki is een oude hippie van bijna 70 die nog steeds hard gaat op podia in Italië, Polen, Nederland en de VS. In de jaren ’80 toerde hij als voorprogramma met o.a. Van Halen en speelde hij daarna jaren met Curtis Knight, een van de ontdekkers van Jimi Hendrix.

Natuurlijk ben jij als muzikant en liefhebber van classic Blues & Rock muziek bekend met de verschillende jamsessies in Nederland waarbij bekende en minder bekende muzikanten je verwennen met prachtige zang en dampende instrumenten. Iedereen kan op het podium springen en meedoen.

Op woensdag 27 juli van 20:00 uur tot 23:00 uur in Musicon doen wij het iets anders omdat dit een song session is. Het werkt als volgt: wij hebben speciale en bijzondere gasten uitgenodigd om hun favoriete Classic Blues & Rock nummers te laten horen.

Wij hopen van harte dat jij als liefhebber van deze muziekstijlen komt genieten.

Blues jam session

Voor deze editie van de Classic Blues & Rock Jam Session met Niki Buzz gaan we deep down south Missisippi, Kentucky. We pakken de sound van stompbox en een originele sigarendoos gitaar en USA militaire kogelkist gitaar erbij! Van deze sound wordt elke blueskenner enthousiast – een sound die niet alleen treurig is, maar ook zo vrolijk en sensueel!

SPECIAL GUESTS

  • Kees Kingsize – Gitaar & zang
  • Curtis Darby – Mondharmonica & zang