Laden Evenementen
vr
25 aug

Defacement (NL) + SIDEREAN (SL) + Kamra (SL)

Defacement (NL) + SIDEREAN (SL) + Kamra (SL)

25-08-2023 19:30 23:00

DEFACEMENT

Woedende beeldenstorm door de handen van de verplaatsten, vergetenen en genegeerden biedt geen zekere toekomst voorbij een immense, onvervangbare verzadiging. Overgoten door de donkere poëzie die de belezen ongelovige gegund is, voert de wil oorlog met de aanhoudende zielopsluiting opgelegd door de monotone inenting van het monotheïsme: Pad naar zowel hemel als hel worden kerkers wanneer beschouwd als eeuwige plaatsing en spoedig verleent deze insluiting een purgatorisch of onzeker nihilisme — Leegte, apathie, en de verslagen nachtmerrie van niets is angstaanjagend voor de empathische, zij die zouden sterven voordat ze zich overgeven aan inert bestaan.

SIDEREAN

Astrale reizigers Siderean wagen zich in groteske, hemelse sonische gebieden, waar diepe ruimteatmosfeer en dissonante death metal abstractie samensmelten met grootse mythisch-narratieve verhalen. Hun wortels ontspruiten uit verreikende invloeden van de oude school en ontvouwen zich richting de sterren. Het debuutalbum van de band, “Lost on Void’s Horizon,” uitgebracht door Edged Circle Productions uit Noorwegen, verkondigt hun eerste complete visie.

KAMRA

Als een omhelzing van een beperkende kamer, grijpt Kamra je vast en dompelt je onder in een wereld van allegorieën, overpeinzingen en beelden met hun debuutalbum “Cerebral Alchemy”. Er is geen gebrek aan ongemak verweven met vertrouwdheid, overgedragen door geluiden van degenen die eerder kwamen en hun fluisteringen achterlieten voor dit vijftal om te interpreteren op een verontrustende, brute, verontrustende, mooie en zelfs zorgzame manier.

Er is een aanwezigheid van een black metal sfeer met een vleugje old school death metal, terwijl de vocalen vragen oproepen over de genres. In deze ambiguïteit blijft Kamra nog steeds gesluierd en geheimzinnig, aangezien de identiteit van de leden niet precies bekend is.

Het brouwsel dat in 2022 werd bereid, is nu uitgebracht via het gerenommeerde Avantgarde Music en Edged Circle Productions.

Een plaag over de wereld, een plaag over de leegte.

Voorverkoop: € 10
Deur: € 12,50

Deur open: 19:30
Aanvang 20:00